GROZNICA CANNESKE VEČERI

VIDEO: JOHN TRAVOLTA U ELEMENTU NA KONCERTU 50 CENTA Nastup mu se toliko svidio da je čak i zaplesao, pogledajte kako se 'razbacao'

 
John Travolta pleše na koncertu 50 Centa
 50 Cent / TWITTER

Objavivši snimku sa svojeg koncerta koji je održao tijekom filmskog festivala u Cannesu, reper 50 Cent (42, pravo ime mu je Curtis Jackson) je pokazao da su dani "Groznice subotnje večeri" daleko iza glumca Johna Travolte (64), piše Daily Mail.

Reper je na svom Twitter profilu objavio snimku na kojoj se može vidjeti kako Travolta bezbrižno uživa plešući uz hit 50 Centa "Just a Lil' Bit". "Ja i John Travolta tulumarimo. Kunem se da sam ovdje došao samo zbog njega", napisao je 50 Cent.

Kao što se može vidjeti na videu, Travolta evidentno uživa u reperovoj pjesmi, međutim također je jasno da su ga godine sustigle te da više ne može izvoditi plesačke akrobacije po kojima je poznat. Daily Mail sugerira da ih je Travolta zamijenio oku ugodnim, ali puno manje atraktivnim njihanjima u ritmu.

50 Cent je održao koncert nakon kanske premijere filma "Gotti" redatelja Kevina Connollyja u kojem John Travolta igra ulogu bivšeg šefa njujorške zločinačke obitelji Gambino Johna Gottija starijeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:39