NEZABORAVAN TRENUTAK

VIDEO: JUSTIN TIMBERLAKE PREKINUO KONCERT PA ODUŠEVIO DVORANU Odjednom se spustio po misteriozni papir: 'Čekajte, ovo morate čuti!'

 
 YouTube

Pjevač i glumac Justin Timberlake iznenadio je sve fanove, ali najviše jednu obožavateljicu kojoj je pomogao da objavi da je trudna. Dogodilo se to na koncertu u Detroitu kad je u publici među brojnim posterima i 'rekvizitima' obožavatelja ugledao jedan koji mu je zapeo za oko.

Spustio se do publike, uzeo veliki papir i pitao djevojku koja ga je držala kako se zove.

Zatim se vratio i na mikrofon rekao "Ovo je za Darcell, koja je dolje u VIP dijelu. Ovo mi je privuklo pozornost i moram stati na trenutak da vam to pročitam", najavio je pjevač dok je rulja ushićeno vikala, ali i sve masovno snimala mobitelima.

Zatim je nastavio čitati: - Ovdje piše 'Hoćeš li mi pomoći da večeras objavim da sam trudna?'

Kad je Justin ovo pročitao svi su bili u transu, a ispostavilo se da je Darcell Baxtresser cijeli život vjerna obožavateljica pop pjevača.

- Ovo je bio najčarobniji, savršeni, nezaboravni trenutak u mom životu - kazala je Darcell medijima kasnije, prenosi ABC News.

Justin je na kraju rekao i da djetetu želi dati nadimak "Baby Bax", što je složio od početka prezimena svoje obožavateljice. "Baby Bax se treba roditi 1. studenog 2018.", čitao je dalje.

Bio je to simpatičan trenutak, a na kraju je pjevač pitao i je li otac djeteta ovdje, no vidjevši što mu Darcell odgovara rekao je "Aha, nije? Okej", što je izazvalo smijeh publike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:05