URNEBES NA SETU

VIDEO: KAKVA KULERSKA REAKCIJA NAJSEKSI LOTO DJEVOJKE U emisiju uživo nazvao ju perverznjak, ona ga ekspresno 'otpilila' i postala hit na internetu

 Screenshot

Suzana Mančić ovaj tjedan gostovala je u srpskom televizijskom talk showu voditeljice Rade Radenović, u kojem i gledatelji imaju priliku uživo razgovarati sa svojim idolima.

Nakon što joj se telefonom javilo nekoliko žena, prvenstveno kako bi pohvalile Suzaninu eleganciju, pristupačnost, smisao za humor i mladoliki izgled, najpoznatiju loto djevojku s prostora bivše Jugoslavije nazvao je i jedan pervertit.

Nakon što je pristojno pozdravio voditeljicu i gošću, predstavio se kao Daki i pohvalio veličinom svoga penisa od 26 centimetara.

Radenović i Mančić samo su se krajičkom oka zbunjeno pogledale te nastavile kao da se ništa nije desilo.

- Halo? Halo? Ja ništa nisam čula. Nešto su nam veze loše. Probajte nas nazvati ponovno - snašle su se Rada i Suzana te nastavile razgovor.

Mančić, koja se uskoro udaje za dugugodišnjeg partnera, grčkog bankara Simeona Ocomokosa (67), u istom talk showu otkrila je kako se poslije razvoda od Nebojše Kunića, s kojim je u braku bila osam godina, neko vrijeme borila s depresijom.

- Išla sam psihologu. Trebala sam da mi netko potpuno neutralan pomogne da dođem do nekih odgovora, da spoznam vlastite pogreške i prestanem kriviti druge za svoje probleme. Psihoterapija je nešto što bih svima preporučila - izjavila je 60-godišnja Mančić.

- Brak mi nije propao zbog treće osobe. Nikada se ne bih razvela zbog prevare. Ne zagovaram ju, ali desi se, i s muške i sa ženske strane - zaključila je Beograđanka.

Zagreb, 241013. 
Galerija Klovicevi dvori.
Otvaranje izlozbe naziva Vise od igre, povodom 40 godina postojanja Hrvatske lutrije. Na izlozbi koja je otvorena do 10. studenog, izlozeno je vise od stotinjak srecaka, mnostvo starih letaka vezanih uz lutriju, primjeri relevantne literature vezane uz temu, ali i puno prigodnih i reklamnih plakata kao i ostale memorabilije iz Arhiva Hrvatske Lutrije.
Na fotografiji: Suzana Mancic, nekadasnja 'loto djevojka'.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:57