TRENUTAK NEPAŽNJE

VIDEO: LADY GAGA NA KONCERTU PALA S POZORNICE Za sve je kriv manevar koji je izvela s jednim obožavateljem

 
 Screenshot / YouTube

Lady Gaga je na posljednjem nastupu u Las Vegasu imala nezgodu, no imala je veliku sreću u nesreći jer je sve prošlo bezbolno.

Pop zvijezda je za vrijeme koncerta pozvala obožavatelja Jacka na pozornicu, a kad je stigao, ona mu je odmah skočila u zagrljaj. Premda je niska i nema više od 55 kilograma, obožavatelj nije mogao održati ravnotežu pa je zajedno s njom pao s bine, piše BBC. Oboje su vrlo brzo bili na nogama:

- Toliko se volimo da smo zajedno pali s pozornice. Pali smo jedan drugome u zagrljaj. Mi smo poput Jacka i Rose iz filma ‘Titanic’. Mislim da bismo nakon ovoga trebali popiti čaj - rekla je Gaga.

Obožavatelji su se odmah zabrinuli da pjevačica nije ozlijeđena, no dok su joj čuvari pomagali ustati, Lady Gaga je umirila publiku:

- Sve je u redu! Jedina stvar koja nije ok je to što nam trebaju stepenice da se mogu popeti natrag - rekla je, a potom krenula smirivati Jacka koji je bio u suzama zbog incidenta:

- Ma ne brini, sve je ok. Nisi ti ništa kriv. Možeš li mi obećati nešto? Možeš li oprostiti sebi sad za ovo što se dogodilo?

Gaga je nastavila s nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:12