ZAVODLJIVA GLUMICA

VIDEO: LIZ HURLEY NIKAD NIJE BILA VIŠE SEKSI U toplesu skočila iz bazena i ostavila fanove bez teksta, no stručnjaci su se obrušili na nju

 
 Screenshot / Instagram

Britanska glumica Elizabeth Hurley (53), čini se, apsolutno uživa u svakom trenutku odmora u Grčkoj, pa to dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

U objavama na Instagramu i inače se često pohvali tijelom na kojem bi joj pozavidjele i dvadesetogodišnjakinje, a sad je u riskantnom videu objasnila kako održava tu čudesnu liniju.

‘Pokušavam potrošiti kalorije plivanjem’, napisala je uz kratki video u kojem iskače u toplesu iz bazena.

Attempting to swim off the calories #holiday #greece @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Fanovi su joj jedan za drugim u komentarima ostavljali komplimente i poručili da im je uljepšala dan. Više od pola milijuna ljudi označilo je video da im se sviđa.

S druge strane, stručnjaci za tjelovježbu smatraju da je svojom objavom poslala krivu poruku, unatoč tome što je objava evidentno bila humoristične prirode. "Vježbanje je puno više od trošenja kalorija i tužno je o njemu razmišljati isključivo na takav način", rekla je Hilary Rowland, vlasnica studija za vježbanje Boom Cycle. "Vježbanjem se promovira bolje spavanje, a vježbate li imat ćete i više energije."

Protivnica dijeta Alice Dalrymple pak tvrdi da je Hurley objavom implicirala da se vježbanjem rješava navodne prekomjerne težine te da time šalje lošu poruku svojim mladim pratiteljicama. "Vježbanje i uživanje u hrani nisu međusobno isključivi", rekla je Dalrymple. "Pokret nije tu da bismo njime kompenzirali za uživanje u hrani. Jesti trebamo jer se zbog toga osjećamo dobro i zato što to želimo."

Hurley je svjetsku slavu stekla 1994. godine kad se pojavila na premijeri filma ‘Četiri vjenčanja i sprovod’ u pratnji tadašnjeg dečka Hugha Granta u legendarnoj uskoj Versace haljini čiji su prorezi duži cijelog tijela bili pričvršćeni velikim sigurnosnim iglama. Status seks simbola potvrdila je u komediji ‘Austin Powers’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:14