SRETAN MU ROĐENDAN!

VIDEO: MALI SLAVLJENIK NAVRŠIO GODINU DANA! S mamom Meghan sudjelovao u snimanju humanitarne kampanje, ponosni tata, princ Harry, ostao iza kamere

 
 Screenshot

Archie Mountbatten-Windsor proslavio je u srijedu prvi rođendan - kako piše The Daily Telegraph, mališan je snimio i svoj prvi video u sklopu dobrotvorne kampanje za spas gladne djece, a kamera je zabilježila i ponosnu mamu, vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle, kako mu čita omiljenu dječju priču.

Inače, projekt Save the Children u SAD-u su pokrenule holivudske glumice Jennifer Garner i Amy Adams, a u isti su se uključile brojne slavne ličnosti čitajući dječje knjige kako bi podigle svijest i prikupile sredstva za borbu protiv krize koju je uzrokovala pandemija virusa COVID-19.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

"Duck! Rabbit!" with Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex behind the camera), read to their son Archie for his 1st birthday. Happy Birthday, Archie! . Thank you #DuchessMeghan for helping us to raise urgent funds for our coronavirus appeal by reading "Duck! Rabbit" by @akrfoundation, illustrated by @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). . As the world grapples with the coronavirus pandemic, children’s lives are being turned upside down. By donating to Save with Stories, you can support the most vulnerable families in the UK and around the world by helping to provide early learning packs, supermarket vouchers, essential household items and virus protection. . Please donate today by visiting our website. Link in bio. . Or you can text STORIES to 70008 to give a one-off donation of £5. . Together, we can help families get through this. . You can only donate via text from a UK mobile. You’ll be billed £5 plus standard rate text message. We receive 100% of your donation. By texting STORIES you agree to calls about fundraising appeals, campaigns, events and other ways to support. Include NO PHONE to opt out of calls. Queries? 02070126400. Read our Privacy Policy savethechildren.org.uk/privacy The Save the Children Fund is a charity registered in England and Wales (213890) and Scotland (SC039570) . #SaveWithStoriesUK #SaveWithStories #GrowingThroughThis

Objavu dijeli Save The Children UK (@savechildrenuk)

Malenog Archieja i Meghan snimao je princ Harry, a video iz njihovog novog doma u Los Angelesu objavljen je na društvenim mrežama. Slavljenik je čak pomagao listati stranice dok mu je mama čitala najdražu priču "Patka! Zec!". Otac se u jednom trenutku, kad je Archie pokušao baciti knjigu na pod, jedva suzdržavao od smijeha, a posebno dirljiv bio je moment u kojem je, zaključili su mnogi, dječačić pokušavao izgovoriti riječ "tata".

- Dok slave ovaj važan obiteljski trenutak, vojvoda i vojvotkinja žele nastaviti podizati svijest o hitnosti i važnosti pružanja pomoći milijunima djece diljem svijeta - izjavio je glasnogovornik Sussexovih.

- Donacijama možete podržati najugroženije obitelji u Velikoj Britaniji i širom svijeta osiguravajući im osnovne pakete za učenje, bonove za supermarkete i neophodne potrepštine za kućanstvo - objavljeno je na društvenim mrežama.

I članovi kraljevske obitelji poslali čestitke

Kraljica Elizabeta II. u srijedu je čestitala prvi rođendan svom osmom praunuku Archieju, sinu princa Harryja i Meghan, vojvotkinje od Sussexa.

- Sretan rođendan Archieju Mountbatten-Windsoru koji danas slavi prvi rođendan! - objavila je na Twitteru Buckinghamska palača uz lanjsku fotografiju na kojoj je kraljica u društvu Archieja, Harryja, Meghan i Meghanine majke Dorije Ragland.

Harryjev stariji brat, princ William, i njihov otac, princ Charles, također su Archieju čestitali rođendan. Charlesov ured, Clarence House, objavio je njegovu fotografiju s Archiejm nakon krštenja u srpnju.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor sedmi je u redu za prijestolje nakon Charlesa, Williama, Williamovo troje djece i Harryja.

Harry (35) i Meghan (38), bivša glumica rođena u Los Angelesu, objavili su u siječnju da će se povući s kraljevskih dužnosti i voditi neovisniji, privatni život uglavnom u Sjevernoj Americi. Nedavno su se preselili u Los Angeles.

Harry i Meghan objavili su prošli mjesec svoje planove za pokretanje dobrotvorne organizacije koju su nazvali Archewell. Riječ Archewell, koja je izvedena iz grčke riječi arche, što znači "izvor djelovanja", poslužila im je i kao inspiracija za sinovo ime.

Par je također objavio prošli mjesec da planiraju okončati svaku komunikaciju s vodećim britanskim tabloidima. Rekli su kako se ne radi o ušutkavanju medija ili cenzuriranju točnog izvještavanja.

- Mediji imaju pravo na izvještavanje i na svoje mišljenje o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, bilo ono dobro ili loše, ali ono se ne može zasnivati na laži - rekli su Harry i Meghan istaknuvši kako se njihova nova politika ne odnosi na sve medije. (Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:24