MLADE I LUDE

VIDEO: MEL B OTKRILA NAJŠOKANTNIJU TAJNU U POVIJESTI SPAJSICA U TV emisiji priznala trač star 20 i više godina: 'Geri će me ubiti'

 
Mel B i Mel C (u publici)
 Screenshot / Twitter

Bivša ‘spajsica’ Mel B u petak je u TV emisiji ‘Life Stories’ Piersa Morgana voditelju priznala da je spavala s kolegicom iz benda Geri Halliwell, udanoj Horner. Morgan je to nazvao ‘najšokantnijom vijesti koju je čuo o bendu Spice Girls’.

Nakon nešto malo smijuljenja i petljanja tamnoputa je pjevačica priznala da su Geri i ona imale ‘svoj trenutak’ koji je bio više od prijateljstva. Objasnila je da se radilo o zabavnoj večeri u kojoj se i previše popilo, a tad, polovicom devedesetih, jako dobre i bliske prijateljice ponijela je strast.

Premda se prvo pokušala izvući s indirektnim i maglovitim odgovorom, Morgan je u nekoliko navrata ponovio jasno i glasno ‘jeste li se seksale’, da ni Melanie Brown više nije mogla izbjegavati odgovor.

- Mrzit će me zbog ovoga jer sad živi otmjeno u vili, ali nije to bila nikakva veza. Jednostavno se dogodilo. Kasnije smo se nasmijale tome i to je bilo to. Bile smo najbolje prijateljice, samo se dogodilo - rekla je Mel B dok ju je Morgan gledao u šoku ne vjerujući što je upravo čuo:

- Ovo je bomba što se tiče Spice Girlsa. Ovo nikad ranije nisi priznala, zar ne? Ljudi će biti osupnuti.

- Da, evo sad sam rekla. Mislim da će me Geri ubiti, a i njezin muž - zaključila je Mel B ne želeći otkriti više detalja o zabavnoj večeri.

Geri je navodno odmah u subotu reagirala i optužila Mel B da laže. 46-godišnjakinja se udala za šefa tima Formule 1 Christiana Hornera 2015. Izvor je za Daily Mail rekao da Geri nije sretna s iznošenjem ovakvih neistina, posebno jer smatra da je Mel B to rekla samo zbog promocije nove knjige, memoara.

- To nije bilo lijepo, čak ni u svrhu promocije knjige. Nikad se ništa nije dogodilo. Svi znamo da Mel B voli dobre i velike naslove. Možda bi ta izjava prije 15 ili 20 godina bila smiješna, ali sad je pretjerana i nije zabavna - rekao je izvor. Navodno i sama Geri razmišlja o službenom priopćenju medijima u kojem bi demantirala seksualne odnose s Mel B.

British all girl pop group The Spice Girls pose for a group photograph in the Daily Mirror Studios.
They are back ro left to right: Mel B (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) and  Victoria Adams (Posh Spice). Front is Melanie Chisholm (Sporty Spice).
23rd October 1996., Image: 175232832, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MirrorPix
Profimedia, MirrorPix
Spice Girls 1996. - Mel B, Baby Spice, Ginger Spice (Geri Halliwell), Posh Spice (Victoria Adams, danas Beckham) i Sporty Spice (Melanie Chisholm)

Međutim, ranije izjave Geri Horner ne idu u prilog ovom oštrom negiranju. Prije nekoliko godina je i sama bila gošća u emisiji ‘Life Stories’ Piersa Morgana. Tad je Melanie nazvala najseksipilnijom spajsicom i nije skrivala oduševljenje njezinim oblinama.

- Ona je apsolutno predivna, uživo još i više. Ima prekrasne grudi i sjajnu stražnjicu - rekla je Geri koja je također prije toga priznala da je imala jedno lezbijsko iskustvo u životu, no nije htjela priznati s kim:

- To je bilo obično eksperimentiranje. Jedan od onih trenutaka pijanstva. Ne mogu se sjetiti ni što sam imala na sebi.

BGUK_1480751 - Various, UNITED KINGDOM  - *

Pictured: Geri and Christian Horner*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 412738421, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Geri i Christian Horner

Premda su dugi niz godina bile najbolje prijateljice, svađa između Geri i Mel B navodno je bila jedan od razloga razlaza turbo popularnog benda 1998. Emma Bunton i Victoria Beckham nisu komentirale Melanienu izjavu, a peta spajsica, Mel C (Melanie Chisholm), koja je sjedila u publici Morganove emisije, samo je kratko rekla:

- Meni je sve ovo novo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2022 17:59