SENZUALNA KAO I UVIJEK

VIDEO: NETOM PRIJE NEGO ŠTO JE RODILA, NATALIE PORTMAN ODGLUMILA SIRENU U SPOTU Zanosna ljepotica s trbuhom do zuba potpuno je neodoljiva

 Screenshot / YouTube

Glumica Natalie Portman je, nekoliko dana prije rođenja drugoga djeteta, snimila videospot za britanskoga glazbenika Jamesa Blakea, pišu britanski mediji.

Portman, koja je čitavo vrijeme druge trudnoće bila vrlo samozatajna i diskretna, ogoljela je trudnički trbuh u visokoj trudnoći u zadnjem Blakeovom spotu za pjesmu "My Willing Heart".

Glumica je u najvećem broju kadrova snimljenih u crno-bijeloj tehnici odjevena samo u donje rublje. U nekima sjedi na krevetu, otkrivenog trbuha, a u nekima pluta ili pliva u bazenu. Videospot je režirala Anna Rose Holmer.

Portman i njezin suprug, francuski koreograf Benjamin Millepied 22. veljače postali su drugi put roditelji. Novorođenoj djevojčici su nadjenuli ime Amalia.

Holmer je na Twitteru napisala da Blakeova pjesma koju je napisao Franck Ocean govori o "ljubavi i čudesnom" svijetu te je zahvalila Natalie što je pristala pojaviti se u spotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:55