PROPALI POKUŠAJ

VIDEO: OBOŽAVATELJI POKOPALI GLUMAČKI DEBI DAVIDA BECKHAMA Dvije rečenice su bile dovoljne: 'Ovo je najgori oblik glume koji sam imao nesreću vidjeti'

 Screenshot / YouTube

Glumački debi Davida Beckhama kod publike nije dobro prošao ako je suditi prema reakcijama na objavljeni trailer za film ‘Kralj Arthur: Legenda o maču’, kojeg je režirao Guy Ritchie.

Premijera ovog blockbustera s Charliejem Hunnamom, Ericom Banom i Judeom Lawom u glavnim ulogama očekuje se krajem svibnja, a bivši je nogometaš prihvatio glumački debi na poziv svog prijatelja Ritchieja. Premda na snimci Beckham izgovara samo dvije rečenice, to je bilo dovoljno da ljubitelji filma na društvenim mrežama bez dlake na jeziku izraze svoje mišljenje.

Najava prikazuje bivšeg nogometaša kako na pitanje kralja Artura, koji stoji kraj kamena u kojem se nalazi mač, odgovara šalom svojim specifičnim britanskim naglaskom, piše Daily Mail.

‘Ovo je najgori oblik glume koji sam imao nesreću vidjeti’, napisao je jedan korisnik na Twitteru, a drugi je dodao: ‘Upravo sam čuo Davida Beckhama u novom filmu o kralju Arturu, ajme kakvo ulizivanje… Molite za ‘Kralja Artura’, Beckham ne može spasiti film. Guy Ritchie nije snimio ništa dobro od ‘Snatcha’.’

‘Mislim da me ova epizodna uloga Davida Beckhama odbila od gledanja filma’, ‘Jedino što sam zaključio iz ‘Kralja Artura’ je da Beckham ne zna glumiti, ali mislim da sam to već znao’ i ‘Legendarni trenutak kad kralj Artur izvlači mač iz kamena neće mi pokvariti prisutnost Davida Beckhama’ samo su neki od komentara.

No, kritike nisu bile usmjerene samo prema nogometašu, već i prema redatelju. Naime, Ritchie i Beckham su bliski prijatelji pa ovo mnogi i vide kao prijateljsku gestu. Naravno ima i onih koji ga podržavaju i koji ne smatraju da je loše odradio posao.

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

S druge strane, komentari se posve kose s mišljenjem koje ima glavni glumac u filmu, Charlie Hunnam koji je u razgovoru za Men’s Health rekao: ‘Bio sam jedan dan kod Guya i vježbao jiu jitsu. Došao je David i malo smo se zezali. Onog trenutka kad sam počeo raditi s njim, postalo mi je jasno zašto je superzvijezda. On je to shvatio jako ozbiljno. Mogao se samo pojaviti, odraditi to kroz šalu, ali on je radio s učiteljem glume i stvarno je htio kako treba odraditi posao. Tad mi je postalo jasno kako je uspio u životu. Sve doživljava ozbiljno poput srčanog udara.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:50