ŽIVOTNI PRIORITETI

VIDEO: OSTAVIO NAJSEKSI VODITELJICU VREMENSKE PROGNOZE NA SVIJETU ZBOG VIDEOIGRICA 'Sad se moram koncentrirati i što više igrati 'Call of Duty''

 
Lijevo i desno: Slobodna djevojka Yanet Garcia koja gradi karijeru; U sredini: Martin koji voli igrati igrice
 Instagram, YouTube

Douglas 'FaZe Censor' Martin (23), profesionalni igrač videoigrica s kojima je stvorio zavidnu karijeru na YouTubeu, prekinuo je s djevojkom kako bi se više mogao posvetiti svom poslu.

Bio je u vezi s meteorologinjom Yanet Garcia, koja slovi za možda najseksi voditeljicu vremenske prognoze na svijetu.

A post shared by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on

Garcia se bavi i modelingom, a postala je slavna nakon što su se internetom proširili klipovi u kojima vodi prognozu, gdje se moglo uočiti da ima zavidne adute koji možda više privlače gledatelje nego samo interes za to kakvo će biti vrijeme.

U svakom slučaju, prekinuli su nakon tri godine veze, a Martin je o tome objavio i 10-minutni video u kojem objašnjava razloge prekida.

- Yanet i ja više nismo u vezi, ona zaslužuje sve najbolje - govori u videu koji je do ovog trenutka pogledan više od 800 tisuća puta.

- Ona je odlična. Prelijepa je, pametna i bila je najbolja djevojka. Znam da zvuči čudno što govorim sve ovo, ali jednostavno moram učiniti ono što se čini najbolje - priča Martin.

Zatim je otkrio da su se upoznali kada je iz New Yorka otišao u Meksiko, a uskoro su se zajedno preselili u New York i počeli trogodišnju vezu.

Međutim, Martin kaže da se sve promijenilo kad je Yanet odlučila da se mora vratiti u Mexico kako bi gradila karijeru u glumi i modelingu. Htjela se vratiti i svom prvom poslu, uređivanju vremenske prognoze.

Martin zatim kaže da je podržao njezinu odluku da ispunjava svoje snove, a i da on sad puno radno vrijeme igra "Call of Duty". "Nisam mislio da će to sve biti tako teško", cmizdri Martin.

No onda mu je veza na daljinu teško pala jer je toliko vremena morao igrati igricu.

"Prije bi mi bilo lakše češće ići kod nje, no sad imam obaveze", kaže.

"Sad sam na ugovoru, nije kao da želim stalno igrati", dodaje. I on, dakle, lovi svoje snove.

Par je tako odlučio prekinuti jer niti jedno ne želi žrtvovati karijeru, a Garcia se također na Instagramu zahvalila porukama podrške koje joj šalju obožavatelji, kojih je na Instagramu više od 6,5 milijuna.

Na Twitteru je poslala poruku tako što je podijelila status u kojem stoji "Poštuj sebe dovoljno da možeš reći "Zaslužujem bolje."" Iduće što je napisala bilo je "Nikad ne slušaj savjete osobe koja od svog života nije učinila ništa dobro."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:48