LIVE VIDEO NA FACEBOOKU

VIDEO: 'OVO JE MOJE, OSVOJIO SAM GA VEČERAS, NE MOGU VJEROVATI!' Osvanula snimka čovjeka koji je nakon dodjele Oscara slavnoj glumici ukrao kipić

 
 Screenshot

Muškarac koji je od Frances McDormand nakon dodjele Oscara ukrao zlatni kipić kojim je nagrađena za glavnu ulogu u filmu 'Tri plakata izvan grada', pohvalio se u nedjelju navečer svojim 'ulovom' na Facebooku, i to malo prije nego je uhićen.

Terry Bryant (47) optužen je za krađu nakon što je maznuo kipić sa stola slavne glumice nakon ceremonije. U tom kratkom vremenu dok je u rukama držao Oscara na Facebooku je objavio live video koji pokazuje poludjelog muškarca kako se hvali njime među gomilom.

- Ovo je moje, mala! Dobio sam ga večeras - čuje se na snimci kako govori, dok mu okupljeni viču: 'Čestitam!'

- Nagrada za glazbu. Ne mogu vjerovati da sam ovo dobio!

Nekoliko puta poljubio je Oscara prije nego je dopustio i ostalima da ga dodirnu, a onda im ponudio da se fotografiraju s njim, piše Variety.

Potom je u jednom trenutku ustvrdio kako se zaputio na Vanity Fair party.

Policija iz Los Angelesa je potvrdila da je Terry Bryant priveden pod optužbom za krađu i da je pušten iz šritvora nakon što je uplatio 20.000 dolara jamčevine.

Nije jasno kako se Bryant domogao kipića, ali BBC javlja da ga je prisvojio na svečanom guvernerovom balu, slavlju organiziranom nakon dodjele, a za koji je uredno platio ulaznicu.

Glasnogovornik Frances McDormand, Simon Hall, kazao je da je kipić vraćen glumici i kako su 'sretno ujedinjeni sinoć nakon što su bili kratko razdvojeni'.

Vijest o krađi Oscara pojavila se na društvenim mrežama nakon što je novinarka New York Timesa tweetnula fotografiju Bryanta.

- Osiguranje traži ovog tipa koji je zgrabio Oscara Frances McDormand i pobjegao s kipićem. Fotograf Wolfgang Pucka ga je zaustavio i vratio Oscar, a lik je nestao među gomilom. Navodno je Frances rekla da ga pusti - napisala je.

Inače, Frances McDormand, kojoj je ovo drugi Oscar za glavnu ulogu nakon 'Farga', nagrađena je za ulogu u filmu 'Tri plakata izvan grada' u kojemu glumi majku koja proziva šerifa da nije ništa poduzeo u istrazi umorstva njezine kćeri te kreće u rat protiv policije, a na kraju i cijeloga grada Ebbinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:31