MAROON 5 RAZOČARAO

VIDEO: 'OVO NE MOŽE BITI GORE, AMERIKA JE OPLJAČKANA!' Najveći show na svijetu pretvorio se u debakl, milijuni razočarani, svi se slažu: 'Dosadno...'

 
 Kevin Lamarque/Mike Segar / Reuters

U nedjelju je na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti odigrano 53. izdanje Super Bowla. New England Patriotsi svladali su Los Angeles Ramse u jednoj od najdosadnijih utakmica u povijesti Super Bowla, pišu američki mediji. Ništa puno uzbudljiviji nije bio ni glavni nastup Maroona 5 u poluvremenu utakmice ako je suditi po komentarima gledatelja i medija.

U 13 minuta nastupa utrpali su ponešto za svakoga - rock, pop, hip hop, rap, gospel, lampione, pirotehniku, pozornicu u obliku slova M i još niz toga… Frontmen benda Adam Levine projurio je kroz kraće verzije hitova ‘Harder to Breathe’, ‘This Love’, ‘She Will Be Loved’ i ‘Girls Like You’.

Nastup je opisan kao štreberski, od početka do kraja, bez ikakvih odmaka i uplitanja političkih poruka, izuzev trenutka kad je Levine odlučio začiniti nastup s malo golotinje pa je skinuo majicu i pokazao znojni, tetovirani torzo.

NFL Football - Super Bowl LIII Halftime Show - New England Patriots v Los Angeles Rams - Mercedes-Benz Stadium, Atlanta, Georgia, U.S. - February 3, 2019. Adam Levine of Maroon 5 performs during the halftime show. REUTERS/Kevin Lamarque
Kevin Lamarque / REUTERS
Adam Levine

No, nastup benda Maroon 5 možda je i unaprijed bio osuđen na propast. Tjednima se potpisivala peticija kojom su pozivali bend da odustane od nastupa te se tako solidarizira s američkim igračem nogometa Colinom Kaepernickom. On je bivši igrač San Francisca koji je izazvao podijeljene reakcije 2016. kada nije ustao na himnu, nego je umjesto toga kleknuo u znak prosvjeda protiv policijskog nasilja nad Afroamerikancima. Odonda brojni igrači kleče z vrijeme himne. Nastup na ovogodišnjem Super Bowlu navodno su zbog toga odbili Rihanna i Cardi B, a brojne poznate osobe poput Rosanne Arquette i Nicka Cannona bojkotirale su prijenos.

Bendu se ubrzo na pozornici pridružio reper Travis Scott, i to popraćen nacrtanom vatrenom kuglom. Nakon što je pola minute hopsao s Levineom na pozornici i nakon što je CBS u više navrata cenzurirao njegov nastup zbog prostota, Scott je nestao nošen s pozornice na rukama publike.

Iako njegov nastup nikoga nije impresionirao, još je više razočarao obožavatelje koji su čekali ‘veliki trenutak’. Naime, na društvenim se mrežama šuškalo da Scott planira upravo na ovom nastupu, pred milijunskom publikom, zaprositi djevojku Kylie Jenner s kojom ima jednogodišnje dijete, a koja ga je pratila u backstageu. No, to se nije dogodilo. Reper je pobjegao s pozornice u publiku, a Levine je nastavio s koncertom.

Feb 3, 2019; Atlanta, GA, USA; Recording artist Travis Scott performs during the halftime show in Super Bowl LIII at Mercedes-Benz Stadium. Mandatory Credit: Dale Zanine-USA TODAY Sports
Dale Zanine / USA TODAY Sports/Reuters
Travis Scott

‘Najgore poluvrijeme ikad’, ‘Adam falša, a Travis Scott prostači cijeli nastup. Ovo izgleda kao loša audicija za Američkog idola’, ‘Dakle, u redu je cenzurirati polovicu nastupa Travisa Scotta, ali Janet Jackson više nije dobrodošla na Super Bowl’, ‘Poluvrijeme Super Bowla ne može biti gore’ i ‘Amerika je opljačkana’, samo su neki od gnjevnih komentara na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:40