BIVŠA PLAYBOYEVA ZEČICA

VIDEO: PAMELA ANDERSON OTKRILA SEKSUALNE PIKANTERIJE S NAJLUĐEG PARTYJA 'Bilo je tamo sedam golih djevojaka, a onda sam shvatila da čekaju mene...'

 
 Profimedia

Pamela Anderson u intervjuu za emisiju 'Life Stories' britanskog voditelja Piersa Morgana otkrila je neke dosad pomno čuvane tajne o svom seksualnom životu i ljubavnim interesima koji su je vodili proteklih godina.

Bivša zvijezda Baywatcha, sada 50-godišnjakinja, tako je progovorila i o najluđem iskustvu kojeg je doživjela u Hugh Hefnerovoj vili.

Jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica ispričala je kako je, kad je došla u vilu, mislila da će gledati Hefnera 'na djelu' sa sedam drugih djevojaka, no uskoro joj je postalo jasno kako su one trebale gledati nju kako se seksa s osnivačem Playboya.

- Svi su bili goli i sve djevojke su se popele stepenicama na kat. Slijedila sam ih. Razmišljala sam što će se na katu dogoditi. Sedam djevojaka odjednom s Hefom. Stala sam na kraj kreveta i gledala u njih, a onda sam shvatila da one sve gledaju u mene. Pomislila sam, 'Ovo nije film. Moram otići odavde.'

27-11-2008
Pamela Anderson in the uncensored video of her turning up for Hugh Hefner's birthday party completely naked. 
Pictured: Pamela Anderson 
Pic supplied:, Image: 28338243, License: Rights-managed, Restrictions: Please credit all uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

Pamela je u intervjuu komentirala seksualno zlostavljanje u Hollywoodu i kazala kako ne želi da se sada 'svi muškarci osjećaju kao da ne mogu učiniti prvi korak'.

Prethodno je podigla prašinu i suočila se s brojnim kritikama kada je kazala da 'svi znaju u što se upuštaju ukoliko idu sami u sobu s određenim imenima u Hollywoodu'.

- Podupirem žene i suosjećam s onima koje su seksualno iskorištene ako su to izričito odbile, no suosjećam i muškarcima. Imam dva sina i uvijek sam zabrinuta da bi ih žene mogle lažno optužiti i tako im uništiti živote. Ne želim da mi ni žene ni muškarci diktiraju kako ću se ponašati kao žena - kazala je pa dodala:

- Preferiram muškarce koji su strastveni agresivni i koji su kadri učiniti prvi korak, i ne želim da se osjećaju kao da to ne mogu učiniti. No očito postoje i oni koji pređu svaku granicu.

U intervjuu se osvrnula i na svoj brak s Tommyjem Leejem koji je 1998. osuđen na šest mjeseci zatvora jer ju je tukao dok je ona držala u naručju njihovog malenog sina.

- Postalo je jako ružno. Nisam već dugo razmišljala o tome ali da, bilo je loše - kazala je.

Anderson, koja je ustvrdila da je biti vegan dobro za seksualni život, kaže kako više nikada ne želi vidjeti njihovu neslavnu seks snimku.

U intervjuu je upitana i o vezi s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Kad je voditelj počeo s pitanjem: 'Jeste li ti i Putin ikad...' - ona ga je presjekla i rekla: 'Ne, no htio je da dođem na njegovu inauguraciju i uručim mu cvijeće... Nisam na to pristala. No očito je da smo se našli na nekim istim mjestima u isto vrijeme.

Glumica je u intervjuu komentirala i kako su djevojke vrlo stroge prema sebi samima.

- Najseksi stvar je samopouzdanje... Kada znate što radite sa svojim životom, sa svojim tijelom, tada ste puno privlačniji - zaključila je.

27-11-2008
Pamela Anderson in the uncensored video of her turning up for Hugh Hefner's birthday party completely naked. 
Pictured: Pamela Anderson 
Pic supplied:, Image: 28338249, License: Rights-managed, Restrictions: Please credit all uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:45