(NE)SLANA ŠALA

VIDEO: PIQUÉOVA ROMANTIČNA VEČERA PRETVORILA SE U KAOS Nogometaš Shakiru zakucao u tanjur, fanovi pobjesnili: 'Vi ste pijandure, odvratni ste!'

 INSTAGRAM

Iako se nedavno šuškalo da im je veza u krizi, Shakira i Gerard Piqué na društvenoj mreži pokazali su da se vole kao onoga dana kad su se upoznali, a humor je, očito, jedan od bitnijih faktora u njihovoj ljubavi.

Španjolski nogometaš izveo je kolumbijsku pjevačicu na večeru, a prijatelje je, prije nego što joj je priredio pravu malu spačku, zamolio da sve snimaju.

Kad im je konobar donio hranu, Gerard ju je pomirisao i nagovorio Shakiru da učini isto, no čim se pjevačica približila stolu, nogometaš joj je gurnuo glavu ravno u tanjur.

Shakira se ipak nije nimalo naljutila. Prasnula je u smijeh i ubrusom brisala lice, a nakon što se vratio za stol, pomogao joj je i sam Piqué.

'Čuvajte tortu', napisao je Gerard ispod videa, aludirajući na to da bi vrlo brzo mogao napraviti nešto slično.

'Odvratno', komentirali su neki obožavatelji. Drugi su zaključili da i pjevačica i nogometaš djeluju prilično pripito, a treće je oduševio njihov ležerni odnos i način na koji se međusobno zafrkavaju.

A photo posted by Shakira (@shakira) on

Španjolac i deset godina starija Kolumbijka zaljubili su se 2010. i imaju dva sina - Milana i Sashu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:25