VELIKA TUGA

VIDEO: POGLEDAJTE STRAVIČNU TRAGEDIJU NA PREDSTAVI NAJPOZNATIJE CIRKUSKE SKUPINE Akrobat Cirque Du Soleil pao tijekom nastupa, nije mu bilo spasa

 
 Screenshot YouTube

Akrobat najpoznatije svjetske cirkuske skupine Cirque Du Soleil, poginuo je prilikom pada na pozornici tijekom nastupa na Floridi u subotu.

- S velikim žaljenjem Cirque Du Soleil mora izvijestiti o tragičnom incidentu koji se dogodio 17. ožujka tijekom predstave Volta na Floridi, stoji u službenom priopoćenju skupine na Twitteru. Akrobat Yann Arnaud (38) bio je u skupini 15 godina, a pao je na pozornici prilikom izvođenja točke na visećoj vrpci.

Tampa Bay Times javlja kako se incident dogodio u subotu navečer oko 22 sata nakon što je Arnaud izgubio kontrolu nad vrpcama i pao s visine od otprilike tri metra, navodno se može vidjeti na snimci do koje su došli u posjed.

Iako je odmah prebačen u bolnicu, nije mu bilo spasa, podlegao je ozljedama, navodi Cirque de Soleil u priopćenju. "Velika obitelj Cirque du Soleil je u šoku", naglasio je predsjednik te skupine Daniel Lamarre.

"Yann je bio s nama 15 godina i svi koji su ga imali sreću poznavati su ga voljeli ", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:45