MLADA PARTIJANERICA

VIDEO: PREOBRAZBA MLAĐE TRUMPOVE KĆERI IZNENADILA AMERIKU Potpuno se utegnula, na sebe nabacila ultrakratku haljinicu i izbacila dekolte

 
 Instagram

Američki predsjednik Donald Trump imenovao je stariju kćer Ivanku savjetnicom. Gotovo se ne odvajaju jedno od drugog i Ivanka je prisutna na gotovo svima javnim događanjima na kojima sudjeluje Trump.

Zato je javnosti, posebno u posljednje vrijeme, zanimljivija mlađa kćI Tiffany, 24-godišnja studentica prava koja se ne ustručava o svojem privatnom životu, prijateljima i partyjima izvještavati obožavatelje na društvenim mrežama.

Američki su mediji prilično burno prokomentirali njezin posljednji izlet. Tiffany je s grupom prijatelja otputovala u Las Vegas na proslavu rođendana Andrewa Warrena, njezinog dugogodišnjeg prijatelja koji je pak zahvaljujući svojim društvenomrežnim eskapadama postao dio ‘bogatih klinaca s Instagrama’.

Dok su se zabavljali u Vegasu, Quentin Esme Brown i Peter Cary Peterson odlučili su se vjenčati u kapelici gdje su ‘brak na brzaka’ sklopile brojne zvijezde poput Pamele Anderson, Franka Sinatre i Britney Spears.

Tiffany je dobila zadatak bacanja latica pred mladence, no medijima nije promakao modni odabir Prve kćeri. Iako se radilo o klasičnoj, maloj crnoj haljini, čini se kao da je Tiffany namjerno odabrala manji broj. U prvom je planu bio dekolte koji je dodatno podignula uska haljina.

Tiffany na Instagramu ima govoto milijun obožavatelja, no puno provokativnije fotografije s provoda u Vegasu objavio je Andrew.

Thank for the amazing celebrations @lavolv !

A post shared by Andrew Warren (@adwarren) on

Thanks @jefftomastik @omnianightclub for the epic first night in Vegas!

A post shared by Andrew Warren (@adwarren) on

Stair Goals (missing half the trip but love all of you!)

A post shared by Andrew Warren (@adwarren) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:00