PLAČE SVAKE NOĆI

VIDEO: PUBLIKA U SUZAMA Poznati glumac slomio se pred kamerama dok je govorio o posljednjem pismu svoje supruge koja je umrla od raka

 
 sbp / Mavrixphoto / Profimedia

Britanski glumac i bivši nogometaš Vinnie Jones (54) prije tri mjeseca ostao je bez supruge Tanye, koja je umrla u 54. godini nakon šestogodišnje borbe s melanomom.

On se teško miri s gubitkom i priznaje da 'plače svake noći'.

U emocionalnom razgovoru u emisiji Good morning Britain ispričao je da je vijest da mu voljena supruga umire doživio kao da ga netko 'udara čekićem'.

"Pitala me: 'Hoćeš li paziti na mene?' Rekao sam da hoću, a nažalost nisam mogao ispuniti to obećanje", rekao je u dirljivom intervjuu koji nikog od publike nije ostavio ravnodušnim. Mnoge je rasplakao, a dobio je brojne komentare podrške.

Vinnie Jones' wife Tanya Jones dies at 53 after a six-year skin cancer battle in Los Angeles, Ca. on July 6, 2019.

April 22, 2013  Hollywood, Ca.
Vinnie Jones and Tanya Jones
Profimedia, Mega Agency
Vinnie i Tanya Jones 2013.

Tanya je pred kraj života napisala pismo njihovoj kćeri Kaley, koje je onda pročitala na glas pred Vinniejem i ostatkom obitelji.

"Rekla nam je da ne tugujemo, da će nas čekati. Zbog toga sada imam nešto čega se veselim", rekao je Vinnie. Dodao je da je njegova supruga bila njegova najveća podrška, a uz to nevjerojatno lijepa žena.

Voditeljima je rekao da svojoj velikoj boli priča javno jer želi pomoći drugima koji proživljavaju slično. Najteže mu je bilo štp je njegov svijet stao, a sve ostalo je bilo kao i svaki dan.

"Hodate okolo usred najveće tragedije u svom životu, a ljudi normalno odlaze na posao, vraćaju se s posla, gužvaju se u Starbucksu", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:26