PON DE REPLAY

VIDEO: RIHANNA OBJAVOM NA INSTAGRAMU PRATITELJE BACILA U DELIRIJ Odjevena u crni bikini, u dvorištu prošetala kroz kadar kao da je na modnoj pisti

 
 Rihanna / INSTAGRAM

Čak i kad odmara, barbadoška pjevačica i poduzetnica u industriji mode Rihanna (31) jednom objavom na Instagramu može, barem nakratko, svijet zavrtjeti oko svog malog prsta, piše Daily Mail.

Naime, pjevačica je u četvrtak objavila kratak "slow-motion" video u kojem u crnom bikiniju i prozirnom crnom mantilu te sa smotuljkom marihuane u ustima u dvorištu nepoznate kuće bosonoga hoda kao da je na modnoj pisti.

"Slow-motion" priroda videa, činjenica da je snimana s boka i Rihannin samopouzdani hod te pirueta na kraju naglasili su njezine zamamne obline, koje su, kao i obično, njezine pratitelje na Instagramu bacile u delirij.

Rihanna je ovo minimalističko izdanje upotpunila s torbom, nešto nakita, sunčanim naočalama i upadljivom nanožnicom.

Premda objavljeni video nije popraćen nikakvim opisom, pretpostavlja se da bikini koji nosi dolazi iz kolekcije njezinog modnog branda Fenty. Naime, Rihanna na Instagramu dosta često reklamira sve odjevne predmete koji nose Fenty ime.

Pjevačica je u posljednje vrijeme dosta zauzeta. Tijekom Tjedna mode u New Yorku, koji se održao prošlog mjeseca, prikazala je nove modele svoje "Savage X Fenty" linije, a cijela se revija prenosila na Amazonovom streaming servisu. Nakon izleta u London i Pariz, Rihanna je ovog tjedna u New Yorku održala promociju svoje autobiografske knjige "Rihanna by Rihanna".

Uz to, pjevačica se pojavljuje i na naslovnici američkog izdanja časopisa Vogue.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:44