JACKSON KOD COLBERTA

VIDEO: SLAVNI GLUMAC NAHVALIO LIJEPU NAŠU U NAJGLEDANIJEM AMERIČKOM ZABAVNOM SHOWU 'Ludo smo se zabavljali po cijeloj Hrvatskoj...'

 
 Profimedia, SIPA USA

Nakon tri godine slavni glumac Samuel L. Jackson gostovao je ponovno u showu Stephena Colberta gdje je usput i posve ležerno spomenuo kako se sjajno proveo u Hrvatskoj.

Holivudsku je zvijezdu voditelj trenutno najgledanijeg takvog showa u Americi pozvao povodom novog filma ‘Shaft’, a razgovarali su i o politici, i o snimanjima, i koječemu drugome. Nakon desetak minuta Colbert je počeo nabrajati koje je sve filmove Jackson ove godine snimao, pa su se tu osim ‘Shafta’ našli ‘Spider-Man: Far from Home’, ‘The Last Full Measure’, ‘The Banker’ i ‘The Hitman's Wife's Bodyguard’...

Colberta je zanimalo kako 71-godišnji glumac još uvijek ima toliko energije i kako mu se zapravo da toliko snimati…

- Zabavno je, uživam u tome. Idem na pilates, igram golf, bio sam vegan, ali sam se vratio mesu… Uživam u svom poslu, to je sjajan posao, zabavan, ne mogu ni zamisliti da radim nešto drugo. Ili da se dosađujem sjedeći kod kuće. Lakše mi je ići na snimanja na razne lokacije - rekao je Jackson, a potom dodao:

- Upravo sam se vratio iz Hrvatske gdje smo snimali ‘The Hitman's Wife's Bodyguard’. Bilo je stvarno jako zabavno. Družio sam se s Ryanom Reynoldsom i Salmom Hayek… Ludo smo se zabavljali po cijeloj Hrvatskoj!

Što je to točno značilo, nije sasvim jasnoi, no očito se puno toga zabavnog odvijalo iza kulisa i daleko od objektiva fotoreportera. Jackson se zahihotao i nije mogao suzdržati emocije dok je izgovarao Salmino ime.

Premda ćemo ostati zakinuti za detalje, ne treba ignorirati činjenicu da je Jackson spomenuo Hrvatsku u najgledanijem američkom zabavnom talk showu. Prema podacima s kraja svibnja jednu emisiju Stephena Colberta pogleda u prosjeku 3,8 milijuna gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:52