ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

VIDEO: TAMARA ECCLESTONE POKAZALA U KAKVOM LUKSUZU UŽIVA NJENA KĆER (3) Sophia ima kuću za lutke u prirodnoj veličini, ledenu palaču, asistenticu...

 
 Profimedia, SIPA USA

Nasljednica bogatstva, koje je zgrnuo bivši šef Formule 1, i poduzetnica Tamara Ecclestone odlučila je sa suprugom Jayem Rutlandom pustiti kamere u svoj luksuzni dom koji dijele s trogodišnjom kćerkom Sophijom i vojskom pomoćnika. Reality emisija ‘Tamara’s World’ pratit će Tamaru i Jaya dok putuju svijetom privatnim avionom, kako uživaju u svom 70 milijuna funti (gotovo 600 milijuna kuna) vrijednom domu u Kensingtonu te kako pripremaju luksuzne zabave za obitelj i prijatelje.

Sophia Rutland ima doista sve što poželi. U najavi emisije Tamara provodi ekipu kroz kuću koja ima više od 50 zaposlenih kao i prostranu prostoriju za igranje samo za kćer, između ostalog opremljenu kućom za lutke u prirodnoj veličini i vlastitom ledenom palačom. Sophia ima i osobnu asistenticu.

Tamara i Jay u braku su četiri godine, a brojne zajedničke obiteljske fotografije pozicionirane po kući govore da se obitelj trudi provoditi kvalitetno vrijeme zajedno. Tamari u njenom zauzetom dnevnom rasporedu pomažu dvije osobne asistentice, Danni i Megan, a dan joj se uglavnom sastoji od tretmana ljepote, fitnessa i slično. Bogata nasljednica posebno je ponosna na osobnog kuhara Jonaha i na osobne šetače pasa.

- Iskreno, ni ne znam zašto imamo devet ili deset pasa - kaže starija kćer Ecclestone čije je bogatstvo procijenjeno na 232 milijuna funti (gotovo dvije milijarde kuna).

Njezina mlađa sestra Petra (28) nedavno se razvela od poduzetnika milijardera Jamesa Stunta.

Sophia se rodila u ožujku 2014. Osim što često provode vrijeme zajedno i što je Tamara posvećena odgoju djeteta, nedavno je izazvala kontroverzu izjavom da ne namjerava prestati dojiti kćer sve dok dijete samo to ne odluči. Tamara generalno smatra da djetetu ne reba uskratiti ništa što silno želi.

Kratku najavu novog realityja objavila je i Tamara na svom profilu na Instagramu.

So excited to share my new show with you, here’s a sneak preview! Ep 1 is on weds at 9pm ITVBe ’

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:43