KORAK DO TRAGEDIJE

VIDEO: 'ZAR JE TAJ AVION TREBAO BITI ISPOD MENE?' Procurila snimka zastrašujućeg slijetanja Harrisona Forda, zamalo se zabio u avion sa 106 putnika!

 youtube screenshot

Na internetu se pojavila zastrašujuća snimka incidenta iz zračne luke John Wayne u Kaliforniji kada se Harrison Ford sa svojim avionom zamalo zabio u putnički zrakoplov. Popularni glumac se spuštao u trenutku kada je veliki zrakoplov upravo dolazio na pistu, ali srećom je prošao iznad njega i sigurno sletio. Ford je nakon dramatičnog slijetanja samo upitao kontrolu leta.

- Zar je ovaj avion trebao biti ispod mene?

Međutim, Savezna uprava za civilno zrakoplovstvo utvrdila je da kontrola leta ništa nije pogriješila, te da je za incident kriv glumac. Ford je sada u iščekivanju kazne, a mogao bi ostati bez svoje dozvole.

Najpoznatiji incident u zraku Ford je imao u veljači 2015. godine. Tada je otkazao motor njegova retro aviona iz Drugog svjetskog rata, a glumac se srušio na golf igralište. Međutim, za razliku od ovog incidenta, stručnjaci su nahvalili Forda da je izveo sjajan manevar, 'skliznuo' niz igralište i spasio se život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:37