LOUISE LINTON

VIDEO: ZARUČNICA NOVOG AMERIČKOG TAJNIKA POTPUNO GOLA! Procurile snimke lijepe Louise, svima je u oko upala vruća scena pod tušem

Steve Mnuchin i Louise Linton na prisegi za tajnika državne riznice u Bijeloj kući
 Profimedia, ADMedia

Novi tajnik američke državne riznice, što odgovara funkciji ministra financija, Steve Mnuchin, prisegnuo je na novu dužnost u pratnji svoje zaručnice, glumice Louise Linton.

35-godišnja Linton, rođena u Škotskoj, privukla je pažnju ponajviše zato što je u svojem posljednjem filmu ‘Intruder’ pokazala gotovo sve. Gledateljima je posebno zapela za oko scena pod tušem i strastveni zagrljaji pod plahtom, no za Linton se čulo još prije godinu dana, i to ne u pozitivnom kontekstu.

Kako piše Daily Mail, prošle su se godine svjetski mediji raspisali o njoj jer je navodno potpuno izmislila iskustvo i događaje u Africi u kojima je pisala u svojim memoarima.

Mnuchin (54), čije se bogatstvo procjenjuje na 500 milijuna dolara, najbogatiji je čovjek izabran na mjesto tajnika riznice, bivši je bankar i filmski producent kojeg su kritizirali da je radio na Wall Streetu 2008. tijekom financijske krize. Zbog toga ga mnogi smatraju neprikladnim za položaj ministra financija.

INTRUDER, Louise Linton, 2016., Image: 291985976, License: Rights-managed, Restrictions: ©IFC Films/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Linton u filmu ‘Intruder’ glumi uz glazbenika Mobyja, a radi se o psihološkom trileru o ženi koja ostaje sama kod kuće nakon što joj muž otputuje na poslovni put u Japan. Moby je već otvoreno kritizirao Trumpa, a prošli je tjedan rekao da posjeduje podatke koji dokazuju da predsjednika ucjenjuje Rusija.

Prošle su je godine napali zato što je navodno izmislila iskustvo bliske smrti u Africi kad je kao 18-godišnja volonterka radila u Zambiji. Prema njenim riječima bježala je od naoružanih pobunjenika iz Konga, no javili su se mnogi koji tvrde da to nije istina.

Linton je rođena u Edinburghu i u Škotskoj je provela djetinjstvo i tinejdžerske godine. Nakon toga je provela nekoliko godina u Zambiji, a potom je odselila u Kaliforniju. Glumačku je karijeru počela ondje kad je dobila nekoliko manjih uloga u seriji ‘CSI: NY’, glumila je u filmu ‘Lions for Lambs’ uz Roberta Redforda, Toma Cruisea i Meryl Streep, a u filmu ‘Intruder’ odigrala je prvu glavnu ulogu.

Mnuchin se prije dvije i pol godine razveo od druge supruge s kojom ima troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 11:51