LUDI PROVOD

Vidno pijana Adele potpuno se raspojasala u gay klubu: Skinula se u grudnjak pa zaplesala oko šipke

Dok je bila na pozornici strgnula je sa sebe skupocjeni Fendi sako kazavši kako se ‘znoji‘
 Twitter

Pijana Adele (33), koja je u listopadu kazala kako je prestala piti, snimljena je kako jeca nakon što je u četvrtak navečer pretjerala s pićem u gay baru u Londonu gdje se skinula do grudnjaka i zaplesala na pozornici pred plesačicama u toplesu.

Naime, čini se kako je pjevačica novog hita pod nazivom 'I Drink Wine' popila malo previše vina dok je gledala 'Porn Idol' u klubu Heaven, nakon što se, na oduševljenje vlasnika, s velikom grupom prijatelja pojavila na vratima kluba.

Iz VIP lože dojurila je na pozornicu gdje je zaplesala oko šipke dok su je plesačice u toplesu šokirano gledale. Potom je strgnula sa sebe skupocjeni Fendi sako kazavši kako se 'znoji'.

Dok je bila na pozornici, okupljeni gosti su skandirali, a ona je pitala prisutne na plesnom podiju 'Kako svi znaju da sam to ja?'.

Adele je potom odabrala pobjednicu natjecanja, poručivši djevojci u toplesu po imenu Martha: 'Mi volimo žene, jeb*** žene zar ne. Da, biram je, vidim da si jeb*** lijepa, ljupka i samopouzdana sa svim ovim muškarcima koji te okružuju'. Adele se tako osvrnula na rodno neutralnu nagradu koju je osvojila na BRIT Awardsima.

Samo nekoliko sati ranije Adele je izvela prilično civiliziran nastup na snimanju za Graham Norton Show gdje je otkrila kako želi dijete sa svojim dečkom Richem Paulom i tako potpirila glasine o njihovim zarukama.

Inače, Adele se vratila kući u London u utorak kako bi na BRIT Awardsima preuzela trostruku nagradu.

Pjevačica je okrunjena titulom umjetnik godine, njezina pjesma 'Easy On Me' proglašena je pjesmom godine, a osvojila je i nagradu za album godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:05