SVI SU LUDI ZA SALLY

Violinistica koja je nastupala sa Sheeranom i Springsteenom: Svi padnu u trans kad ona zasvira

Ova tražena violinistica je popularna, osim zbog svog izvrsnog talenta, vjerojatno i zbog svoje figure koju s ponosom ističe
Sally Cooper
 Instagram

Australska violinistica Sally Cooper prvi put je u ruke primila violinu sa samo sedam godina, a već iduće godine proglašena je čudom od djeteta te je izabrana da na sveučilištu u Adelaideu usavršava svoje vještine, piše Daily Mail.

Sally nije išla u školu poput većine svojih vršnjaka - umjesto toga šest sati dnevno vježbala je sviranje violine, a njezin otac dao je otkaz kako bi mogao putovati sa svojom talentiranom kćeri.

- Zaista sam bila sretna što sam znala da volim violinu toliko da nikad ne želim prestati svirati. Malo sam usporila kad sam imala oko 15 godina, no nikad nisam prestala. Mnogo talentirane djece u toj dobi 'pregori' i potpuno odustane - kazala je Sally.

No ona je umjesto da odustane počela eksperimentirati s popom, punkom i rockom.

- Shvatila sam da s violinom mogu učiniti puno više i počela sam to ubacivati u nastupe. Tada je moja karijera procvjetala - zaključila je.

Kontaktirala ju je Beyonce dok je Jay-Z bio na turneji u Australiji 2011., te ju je zamolila da nastupa na njegovoj rođendanskoj zabavi.

Nakon toga uslijedili su nastupi s Edom Sheeranom, Bruceom Springsteenom i Lionelom Richiejem, a svirala je i s nekim od najpopularnijih australskih pjevača, poput Guya Sebastiana.

Zbog pandemije koronavirusa njezini nastupi su ograničeni, što je iskoristila na najbolji mogući način - u lipnju 2020. postala je majka, a poslu se vratila prije dva mjeseca u Melbourneu.

- Osjećam se kao da sam vratila velik dio sebe koji sam izgubila u danima dok nisam mogla svirati - kazala je Sally i dodala kako želi biti uzor svojoj kćerkici, kao žena i kao umjetnica.

- Samo želim da bude ponosna na mene - zaključila je ova tražena violinistica koja je popularna osim zbog svog izvrsnog talenta vjerojatno i zbog svoje manekenske figure koju s ponosom ističe. Naime, na nastupima je redovito odjevena u kratke haljinice ili uske bodije koji više otrkivaju nego što skrivaju, na nogama uvijek ima vrtoglave štikle, a svoje nastupe upotpunjava zavodljivim plesom.

Pogledajte kako izgledaju neke od njezinih izvedbi:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:44