SLATKI TRENUCI

Više se ne skrivaju: Glumica razmjenjivala poljupce sa svojom djevojkom na ulici

Djevojke su šetale ulicom i izmjenjivale poljupce i zagrljaje, što je zabilježilo vješto oko paparazza

Rebel Wilson i Ramona Agruma

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Holivudska glumica Rebel Wilson i njezina djevojka Ramona Agruma viđene su kako razmjenjuju poljupce na ulicama Los Angelesa te više ne kriju svoju ljubav.

Djevojke su šetale ulicom i izmjenjivale poljupce i zagrljaje, što je zabilježilo vješto oko paparazza. No, njima nije smetalo što ih snimaju već su bile isključivo fokusirane jedna na drugu.

image

Rebel Wilson i Ramona Agruma

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Rebel Wilson u lipnju je iznenadila javnost kada je objavila da je u vezi s Ramonom. "Mislila sam da tražim svog Disneyjeva princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza", napisala je tada na Instagramu, dodajući emotikon srca i duge te hashtag #loveislove.

Nakon njezine objave, prijatelj glumice rekao je za People kako je ‘Rebel na nevjerojatnom mjestu‘ te da je nikad nije vidio sretnijom.

Nije jasno kada su njih dvoje započele svoju vezu, ali zajedno su primijećene u veljači na Super Bowlu, a Ramona se nakon toga pridružila Rebel početkom ožujka na proslavi svog rođendana u meksičkom Cabo San Lucasu.

Inače, Rebelin posljednji potvrđeni partner bio je Jacob Busch, iz slavne pivarske obitelji. Ona i Busch počeli su izlaziti neposredno prije početka pandemije koronavirusa, a kao par debitirali su na crvenom tepihu u Monaku, no veza je trajala samo četiri mjeseca i završila oko veljače 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:40