GEM, SET, MEČ

Više se ne skrivaju: Umjesto na akciju na teniskom terenu, slavni par koncentrirao se na poljupce i maženje

Poljupcima su prošlog tjedna tijekom koncerta Beyonce na stadionu SoFi u Los Angelesu potvrdili svoju vezu

Kylie Jenner I Timothee Chalamet

 Corey Sipkin/Upi/Profimedia

Reality zvijezda Kylie Jenner (26) i glumac Timothée Chalamet (27) uhvaćeni su kako izmijenjuju nježnosti na US Openu, tijekom dvoboja Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva ove nedjelje u New Yorku.

Kako prenosi Page Six, ova 26-godišnja zvijezda reality showa "Kardashians" fotografirana je kako nježno stavlja ruku oko ramena svog novog dečka dok su uživali u teniskoj akciji na terenu.

image

Kylie Jenner I Timothee Chalamet

Corey Sipkin/Upi/Profimedia

Popularni se glumac nasmiješio i nagnuo prema Kylie te su se slatko poljubili, a video objavljen na Twitteru prikazuje kako Jenner ležerno prolazi prstima kroz Chalametovu valovitu kosu.

Par je sjedio u dijelu tribina za slavne osobe, nedaleko Laverne Cox i Ebon Moss-Bachrach. Za ovaj sportski događaj, Chalamet i Kylie su se pojavili u odgovarajućim crnim kombinacijama i sunčanim naočalama, dok je zvijezda "Dine" nosio šiltericu ispod svoje majice s kapuljačom.

image

Kylie Jenner I Timothee Chalamet

Corey Sipkin/Upi/Profimedia

Podsjetimo, Kylie i Timothee poljupcima su prošlog tjedna tijekom koncerta Beyonce na stadionu SoFi u Los Angelesu potvrdili svoju vezu. O njihovoj se navodnoj vezi ranije naveliko pisalo u američkim i britanskim tabloidima. Naime, TMZ je početkom kolovoza napisao da je par u vezi od travnja, ali da se nije htio pretjerano eksponirati. TMZ-jev je tekst objavljen nakon što su drugi mediji nagađali da su prekinuli, odnosno, da je Chalamet nogirao Jenner.

image

Kylie Jenner I Timothee Chalamet

Corey Sipkin/Upi/Profimedia
image

Kylie Jenner I Timothee Chalamet

Corey Sipkin/Upi/Profimedia

Časopis People objavio je u travnju da se njih dvoje viđaju, upoznavaju, druže na tjednoj bazi, ali da njihova veza nije ozbiljna. Doduše, o njihovoj se vezi počelo nagađati još nakon što su 25. siječnja nazočili modnoj reviji slavnog dizajnera Jean-Paula Gaultiera.

Inače, Kylie Jenner je napustila repera Travisa Scotta uoči Nove godine, a u pet godina veze, bivši par ima dvoje djece, petogodišnju kćer Stormi i jednogodišnjeg sina Airea. U međuvremenu, Chalamet je godinama uživao u brojnim romansama pa su ga tako povezivali s Eizom Gonzalez, Lily-Rose Depp i Madonninom kćeri Lourdes Leon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:32