KAKVA TRANSFORMACIJA

VJEČNA TEMA PJESAMA, A ZBOG NJE SE OTAC I JAVNO PREPUCAVAO S KOLEGAMA Proslavila se kao djevojčica u tatinom spotu, znate li o kome je riječ?

 INSTAGRAM

Ime Hailie Jade Scott Mathers američki reper Eminem spomenuo je u barem 22 pjesme, uključujući 'Hailie's Song', 'My Dad's Gone Crazy', 'Kim', '97 Bonnie & Clyde', 'Beautiful' i 'My Darling', a u spotu za hit singl 'Mockingbird' koristio je stare privatne snimke na kojima je Hailie bila još sasvim mala.

Eminemova kći na sam Božić 2016. proslavila je 21. rođendan, a danas, na račun manekenskog izgleda, ima skoro 50.000 pratitelja na Instagramu.

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Već su je u srednjoj školi izabrali za kraljicu maturalne večeri, ali njoj je i tada od te titule bilo važnije obrazovanje - trenirala je odbojku, bila posvećena satovima iz umjetnosti, a trenutačno je studentica s odličnim ocjenama, na što je otac Eminem izrazito ponosan.

Američki glazbenik pravoga imena Marshall Bruce Mathers, koji je osvojio Oscara u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu za film 'Osam milja', kćer je dobio sa srednjoškolskom ljubavi Kimberly Anne Kim Scott kad su mu bile 23 godine.

Eminem je, kako bi se mogao brinuti za dijete, radio za minimalac 60 sati na tjedan kao kuhar u restoranu u Michiganu.

Prema Hailie je oduvijek bio iznimno zaštitnički nastrojen pa je svojedobno zaratio i s kolegom Ja Ruleom, nakon što mu je on spomenuo kćer u negativnom kontekstu u jednoj od svojih pjesama.

'Ako za bivšu suprugu i majku svoje kćeri otvoreno kažeš da je dr..a, što misliš što će Hailie biti kada odraste', repao je Ja Rule.

Eminem i Kimberly dvaput su se vjenčali i rastali, a njihova burna veza, svađe i droga, bili su česta tema njegovih pjesama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 20:12