SVIĐA LI VAM SE?

Vjenčanica mladenke s Kosova posvađala internet: ‘Skandalozno je gola, od divne haljine napravili ste smeće!‘

‘Osjećajte se kao kraljica na svom vjenčanju‘, poručili su iz modne kuće u opisu objave i razljutili pratitelje...

Vjenčanica sa spornim dekolteom

 Screenshot Instagram/Blini Fashion House/

Fotografije jedne vjenčanice koju je nosila mladenka s Kosova postale su viralni hit te izazvale pravu buru na društvenim mrežama. Jedna modna kuća iz Prištine, specijalizirana za vjenčanice, podijelila je snimku lijepe mladenke u raskošnoj vjenčanici koja nikako ne može proći nezamijećeno.

"Osjećajte se kao kraljica na svom vjenčanju", poručili su u opisu objave u kojoj žena nosi bijelu haljinu kao iz bajke, koja je protkana srebrnim detaljima, a rukavi i gornji dio vizualno kreiraju oblik leptira.

Video je ubrzo postao viralan te prikupio više od 1,7 milijuna pregleda, a komentari na objavu bili su podijeljeni. Neki hvale ovo izdanje, a drugi su pak šokirani dubinom dekoltea na ovoj vjenčanici.

Cijena ove u najmanju ruku zanimljive kreacije iznosi oko 4.500 eura.

"Kraljevstvo je povezano sa skromnošću. Ova golotinja nema nikakve veze s ičim kraljevskim", glasio je jedan od komentara na vjenčanicu.

"Uništili ste divnu haljinu i učinili da izgleda kao smeće", "Ovakav dekolte ne izgleda ni pristojno ni elegantno, a prije svega nije praktičan - pitajte mladenku može li opušteno plesati u ovome", "Zašto pokazivati toliko gole kože na svom vjenčanju?", "Mladenka se u ovome ne bi mogla pomaknuti, a da se ne zabrine da će joj proviriti bradavica", glasili su samo neki od komentara.

Što vi mislite, sviđa li vam se ova vjenčanica?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 20:35