UDALA SE TIFFANY TRUMP

Vjenčanica slavnog dizajnera, torta od dva metra i bijesni tata: ‘Hodao je okolo poput bika i stalno nešto mrmljao‘

Insajderi kažu da je tata Donald obavio sve očinske dužnosti, no nije prestajao bjesniti zbog loših rezultata izbora

Donald Trump, Tiffany, Ivanka i Melania Trump tijekom vjenčanja Tiffany Trump i Michaela Boulosa

 Miamipixx/vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/vaem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svečano i veselo bilo je u obiteljskom domu Trumpovih u Mar-a-Lagu kod Palm Beacha na Floridi - Tiffany Trump (29) udala se za Michaela Boulosa (25) nakon gotovo dvije godine zaruka. Tiffany je kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, jedino dijete iz njegova drugog braka s glumicom i modelom Marlom Maples. Njezino vjenčanje okupilo je cijelu obitelj.

Ona i Boulos vjenčali su se čim je tropska oluja Nicole protutnjala kroz Floridu, te tri dana prije no što se očekuje da će Donald objaviti svoju kandidaturu za predsjedničke izbore 2024. godine.

- Usredotočeni smo na svečani događaj, na dobrodošlicu voljenim prijateljima i obitelji, a ne na politiku - rekla je ponosna mama Marla za magazin People i objasnila da s Tiffany željela udati u Mar-a-Lagu gdje je rođena, jer je to njezin dom iz djetinjstva.

Američki mediji raspisali su se kako je mladenka odabrala vjenčanicu slavnog libanonskog dizajnera Elieja Saaba, u čast Boulosovom naslijeđu.

- Ovo je libanonsko-američko vjenčanje, pa smo bili jako sretni čarolijom koju je stvorio Elie Saab - rekla je ponosna mama koja je i sama nosila Saabov outfit. Ona se u danima prije vjenčanja intenzivno družila s bivšim suprugom i njegovom suprugom Melanijom. Na svojem profilu na Instagramu objavila je posebnu posvetu kćeri.

Čini se da su na Floridi vladali samo sklad i zadovoljstvo, usprkos tome što je Donald Trump bijesan zbog rezultata međuizbora u SAD.

- Bio je uznemiren i hodao okolo poput pobješnjelog bika te stalno nešto mrmljao - prenose američki mediji riječi nekog od ljudi koji su radili na pripremama za svadbu.

Ipak, obavio je sve tradicionalne očinske dužnosti - kćer je odveo do oltara i otplesao s njom ples. Djeveruše su bile Tiffanyjine prijateljice iz djetinjstva, a u pripremama za njezin veliki dan, piše People, puno je pomogla polusestra Ivanka.

Kao što je vjenčanica bila simbolična, tako je bila simbolična i dvometarska svadbena torta kultne slastičarke Sylvije Weinstock. Tiffany je, naime, poželjela istu tortu kakvu su na vjenčanju 1993. godine, imali njezini roditelji.

- Marla i Tiffany su jako dugo razgovarale o ovom danu - rekao je izvor za magazin Hello!.

- Tako je ponosna na svoju kćer i osjeća da je Tiffany izabrala pravog čovjeka - dodao je izvor

image

Marla Maples i Tiffany Trump

/Instagram

Tiffany i Boulos upoznali su se u klubu koji je glumica Lindsay Lohan bila otvorila u Mykonosu u Grčkoj, 2018. godine, i odmah se zaljubili. Par se zaručio u siječnju 2021., na kraju predsjedničkog mandata njezina oca i nakon nereda na američkom Kapitolu. Sretnu vijest objavili su na društvenim mrežama dan prije nego što je Donald Trump otišao s dužnosti. Boulos dolazi iz obitelji milijardera koji posluju širom svijeta, ima američke i libanonske korijene, a zaprosio je Tiffany u Vrtu ruža u Bijeloj kući. Tada se pisalo da je dijamantni prsten koji joj je dao klečeći na jednom koljenu koštao 1,2 milijuna dolara.

Iako je mlada pravnica, koja trenutno radi kao asistentica na Sveučilištu Georgetown, gdje je i sama studirala, u početku razmišljala o velikom vjenčanju u Grčkoj, a manjoj ceremoniji u SAD, odustala je od prekomorskog putovanja i glavno slavlje odlučila održati u očevu domu. Par inače i živi blizu, u Miamiju.

Ekskluzivni klub Mar-a-lago mjesto je gdje se za Trumpove događaju mnoge važne stvari - dok je bio predsjednik, Donald Trump tepao mu je kao "Zimskoj Bijelj kući". Tu živi s obitelji nakon odlaska s vlasti. Klub od gotovo 6000 kvadrata, također je i mjesto koje su prije nekoliko mjeseci do temelja pretresali vladini agenti u potrazi za važnim državnim dokumentima koje je bivši predsjednik odnio sa sobom, protivno zakonu.

image

Donald Trump, Tiffany, Ivanka i Melania na vjenčanju

Miamipixx/vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/vaem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tu bi, također, Donald Trump trebao dati i "veliku objavu" o svojim planovima za pokretanje trećeg pohoda na Bijelu kuću. Težnje bivšeg predsjednika potpuno su jasne nakon što je mjesecima održavao skupove diljem SAD-a te i dalje tvrdio da je pobijedio na izborima 2020. godine. Njegova politička oštroumnost dovedena je u pitanje ovaj tjedan kada su mnogi kandidati koje je podupirao loše prošli na izborima, ostavljajući ga s manje saveznika u državnim i saveznim vlastima nego što se očekivalo. Političkim je analitičarima to dokaz da se njegov utjecaj na birače itekako smanjio.

Za razliku od druge njegove djece, Tiffany se i za mandata i za svih njegovih kampanja trudila biti što više u pozadini iako se pojavljivala na njegovim skupovima i nastojala pokazati da je dio obitelji.

image

Donald i Melania Trump na vjenčanju

Miamipixx/vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/vaem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Imali su zategnut odnos cijeli njezin život. Znalo je proći i nekoliko mjeseci a da se ni ne čuju ni ne vide. Dodatno se pogoršao nakon očeva predsjedničkog mandata - rekao je izvor blizak obitelji za People, 2018. godine.

- Tiffany nije bila toliko intimno uključena u obiteljsku dinamiku kao Ivanka, Eric i Donnie Jr. Ona zapravo ne priča puno o svom tati. Uvijek je bila neovisna - dodao je izvor.

Tiffany je odrasla u Calabasasu u Kaliforniji sa svojom majkom koja je više puta izjavila kako je to bio njezin izbor i kako je kćer željela odgajati dalje od svjetala reflektora. No, nije baš da Tiffany izbjegava ta svjetla - ona detalje iz svojeg života, druženja s bogatim prijateljima iz "slavnih američkih obitelji" i privatne trenutke rado dijeli sa svojih 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:41