NIJE BEG CICIJA...

Vjenčanje Brooklyna Beckhama koštat će milijune: Mama Victoria oduševljena, tada David baš i nije

Dok je Victorija Beckham ne krije oduševljenje velikim događajima koji slijede, tata David puno je suzdržaniji
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
 Instagram

Iako su Brooklyn Beckham (21) i njegova djevojka glumica Nicola Peltz (25) tek objavili da su se zaručili, a svi čestitari na društvenim mrežama još nisu stigli doći na red, već su krenule priče o njihovu vjenčanju koje će se održati na nedefinirani datum sljedeće godine.

Kako to pristoji sinu moćnog nogometaško-dizajnersko-glazbenog para Victorije i Davida Beckhama, glumici u usponu i kćeri američkog milijadera Nelsona Peltza, bit će to megavjenčanje na razini onih kraljevskih.

Victorija Beckham, citiraju buduću svekrvu britanski mediji, navodno je rekla Nicole: "To je tvoj dan, želimo da bude poseban... Dakle, sve što poželiš." A sigurno će i njen tata, bogati investitor, prijatelj Bushevih i Trumpovih, kćeri pomoći da ima vjenčanje iz snova.

Britanski mediji odmah su otkrili (ili bolje rečeno predložili) gdje bi par sa svojim slavnim prijateljima mogao proslaviti vjenčanje. Brooklyn je, pišu, bacio oko na luksuzni resort Borgo Egnazia u Apuliji na samom jugu Italije, gdje cijela obitelj trenutno ljetuje i gdje su se on i Nicole i zaručili. Raskošni resort jako sviđa Nicoli i Brooklynu, a pruža i privatnost koju mladi par zasigurno želi za sebe i kremu iz cijelog svijeta koja bi mogla dobiti pozivnicu za vjenčanje.

image
Borgo Egnazia

The Daily Mail navodi kako bi se cijena svadbene svečanosti u hotelskom kompleksu (na kojem su se vjenčali Justin Timberlake i Jesica Biel) mogla popeti do tri milijuna funti. Borgo Egnazia pruža svu moguću raskoš - osim različitih vila s raskošnim sobama i uređenjem tipa rustikalni šik, tu su i restorani koji nose Michelinove zvjezdice, klubovi, privatne plaže, veliko golf-igralište, spa i nekoliko bazena.

Gostima svakako neće biti dosadno.

Talijansko slavlje ipak je još na razini spekulacija, a ono što je sigurno je i da će se par vjenčati po židovskom obredu. Neki izvori tvrde da će mladenci "da" izreći dva puta - u SAD-u i Velikoj Britaniji.

image
Borgo Egnazia

Dok je Victorija Beckham ne krije oduševljenje velikim događajima koji slijede, tata David puno je suzdržaniji, barem ako je vjerovati britanskim tabloidima. Nogometna zvijezda ne želi da se cijela priča pretvori u cirkus i da mu sin bude pod pretjeranim pritiskom. David, čitaju mu misli, smatra da mu sin žuri s vjenčanjem da udovolji majci, da nije dovoljno zreo za tako veliku odluku, posebice zato što još ne zna što doista želi raditi u životu. Brooklynova je karijera, ona modela i fotografa, tek započela.

Najstariji sin Beckhamovih do sada nije pokazao previše ambicija - osim povremenog modelinga, bio je upisao studij fotografije na poznatoj Parsons School of Design u New Yorku, ali je brzo odustao, a nije poznato ni je li završio stažiranje kod uglednog fotografa Johna Rankina Waddella.

image
Pascal Le Segretain

Zbog razlika u mišljenju o Brooklynovom vjenčanju, par se svađa. Victorija s Nicolom priča o vjenčanicama, izgledu stolova, glazbi i obredima, a David pokušava smiriti strasti.

- Kada je Brooklyn rekao da su se i njegovi roditelji vjenčali mladi i imali veliko vjenčanje, David ga je podsjetio da su oni sami platili to vjenčanje, novcem koji su sami zaradili - piše Daily Mail - Za Davida, biti obiteljski čovjek znači biti sposoban sam uzdržavati obitelj. Zabrinut je i što će se dogoditi ako stvari krenu loše.

image
Instagram

U svakom slučaju 21-godišnjak je prsten s velikim briljantom koji je zasjao na Nicolinom prstu platio sam. Tih 250.000 funti, koliko košta prsten, zaradio je kao model.

Nelson Peltz, tata buduće mladenke koji je težak oko 1,3 milijardi dolara, želi da njegova kći (ima još jednu kćer i osam sinova iz tri braka) dobije najbolje i spreman joj je to i pružiti. S druge strane, Beckhamovi, čija se imovina procjenjuje na puno skromnijih 360 milijuna dolara, iz čistog ponosa neće dopustiti da buduća familija podnese veći dio tereta troškova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:58