BENNIFER 2.0

Vjenčanje godine: J.Lo i Ben Affleck (opet) pred oltarom, na raskošnu feštu došli brojni poznati

Zaljubljeni golupčići s "A liste" već su se vjenčali u Las Vegasu sredinom srpnja, ali su to ponovno učinili službenim

Gosti su bili odjeveni u bijelo, a Lopez je nosila haljinu Ralpha Laurena sašivenu u Italiji

 On The JLo/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčao se u subotu - drugi put u nešto više od mjesec dana - na raskošnoj svečanosti na imanju zvijezde filma "Dobri Will Hunting", izvijestili su američki mediji.

Zaljubljeni golupčići s "A liste" već su se vjenčali u Las Vegasu sredinom srpnja, ali su to ponovno učinili službenim, ovaj put pred prijateljima i obitelji na Affleckovu imanju uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Georgiji.

Među holivudskim uzvanicima na trodnevnom događaju bili su dugogodišnji Affleckov prijatelj Matt Damon i redatelj Kevin Smith, izvijestio je časopis People.

Gosti su bili odjeveni u bijelo, a Lopez je nosila haljinu Ralpha Laurena sašivenu u Italiji, prema Fox Newsu.

Fotografije koje je prije vjenčanja objavila tračerska stranica o slavnim osobama TMZ pokazuju da su mjesta za večeru raspoređena na nečemu što izgleda kao velika, natkrivena luka, a u blizini pluta teglenica za pirotehniku.

Par - on ima 50, a ona 53 godine - prvi put se sreo na snimanju nadaleko kritiziranog filma "Gigli" 2002. godine.

Postali su medijska senzacija dok su hodali, ali su odgodili svoje planirano vjenčanje 2003., a zatim su početkom 2004. objavili da je njihovoj vezi kraj.

"Bennifer" - javni nadimak para iz njihove prve veze koja je bila jako popularna - zapalio je internet prošle godine kada su ponovno počele kružiti njihove zajedničke fotografije.

Lopez i Affleck objavili su zaruke u travnju. Njoj je ovo četvrti brak, a njemu drugi.

“To je prekrasna ljubavna priča, dobili smo drugu priliku”, rekla je glumica u veljači, u intervjuu za časopis "People".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:13