JOŠ PAR DANA...

Vjenčanje godine u Dubrovniku, okuplja se svjetska elita! Evo koje je poklone poželio sin slavnog glazbenika

Amerikanka hrvatskih korijena i sin Roda Stewarta za nekoliko dana će stati pred oltar u Dubrovniku,

Nicole Artukovich i Liam Stewart

 /Instagram

Još je nekoliko dana ostalo do "vjenčanja godine" u Dubrovniku - pred oltar će stati američki hokejaš Liam Stewart i njegova zaručnica Nicole Artukovich, Amerikanka konavoskih i hercegovačkih korijena. Liam je sin slavnog glazbenika Roda Stewarta i njegove bivše supruge, novozelandskog modela, voditeljice i glumice Rachel Hunter. Njih su dvoje u vezi već 13 godina, još od srednje škole, a njihov sin Louie Mark Roderick Stewart je nedavno proslavio prvi rođendan i to u Dubrovniku gdje se par od sredine svibnja priprema za vjenčanje.

Njihovim gostima na vjenčanju, a među njima se očekuju i mnoga poznata imena iz svijeta sporta i showbiza preostalo je nekoliko dana da pripreme svadbene poklone. Mladenci su im olakšali otvorivši profil na besplatnom online servisu Zola koji se bavi svim aspektima vjenčanja, a ima i popis darova koje mladenci žele - od novčanih priloga za medeni mjesec do kućanskih aparata, raznih uporabnih predmeta i ukrasa za dom. Cijene im se kreću od četrdesetak do 600 dolara. Mnogi su pokloni - od posuđa i pribora za jelo, do kofera i posteljine od organski uzgojenog pamuka već rezervirani što se može vidjeti na sajtu.

Par je odsjeo hotelu Excelsior u kojemu noćenje stoji oko 5 000 eura i uživaju u svakom trenutku što pokazuju na društvenim mrežama, u šetnjama po gradu i kupanju na plaži Sv. Jakova.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, par će vjenčati pater Mirko Nikolić u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Svadba će biti na Lovrijencu, no nema nikakvih vijesti tko će zabavljati goste i hoće li slavni tata mladoženje zapjevati, kao ni detalja o tome što će se jesti na ovom vjenčanju. Navodno nitko od hrvatskih pjevačkih zvijezda nije angažiran ili je par barem do sada uspio sačuvati tu informaciju. Ne zna se ni hoće li tata Rod, koji u Dubrovnik stiže sa svoje europske turneje, zapjevati neki od svojih hitova. Sigurno je, ipak, da će Nicole Artukovich, koja se bavi organizacijom događanja, nositi vjenčanicu s potpisom Aleksandre Dojčinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 16:55