MICHAEL I VLADO

Vjenčanje iz snova mladog gay para na Jadranu: Romantična snimka svadbe hit je na mrežama, jasno je i zašto

- Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika..., napisali su

gay par održao vjenčanje na Jadranu

 Screenshot Youtube

Michael i Vlado mladi su par koji se nedavno vjenčao na Opatijskoj rivijeri, a isječke iz svojega života počeli su dijeliti na YouTube kanalu.

Jedan od tih trenutaka je i pjesma koju su jedan drugome posvetili na njihovom vjenčanje. Vlado i Michael zajedno su otpjevali "Perfect" Ed Sheerana i Andree Bocellija, a snimku "nastupa" podijelili su sa svojim pratiteljima.

- Prvih nekoliko videa bit će trenuci s našeg predivnog vjenčanja u Opatiji, a onda ćemo nakon toga odlučiti što ćemo postavljati dalje. Hvala što ste nam se pridružili, pretplatite se na naš kanal. Hvala puno i muchas gracias - kazao je ovaj simpatičan par koji govori nekoliko jezika.

- Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih - napisali su.

Velika zlatna dvorana hotela Imperial bila je mjesto koje su odabrali za svadbenu proslavu, a samo vjenčanje je održano na terasi povijesnog hotela Kvarner.

Svadbenu proslavu dodatno je uljepšala i Muna Hiluf, Michaelova sestra i finalistica na 'Američkom idolu' koja je otpjevala pjesmu za brata i njegovog partnera.

Njezina izvedba "Never Enough" iz blockbuster filma "The Greatest Showman" bila je otpjevana za ples majke i sina u znak počasti Michaelovoj mami koja je nedavno postigla remisiju i Vladinom ocu koji je nedavno preminuo od raka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 05:34