OTMJENO SLAVLJE

Vjenčanje koje se čekalo 20 godina: Procurili detalji s raskošne ceremonije Jennifer Lopez i Bena Afflecka

Zanimljivo je da je Afflecka Jennifer upoznala još 2001. godine, dok je Lopez još bila u braku sa svojim drugim suprugom

Jennifer Lopez i Ben Affleck na vjenčanju

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck izrekli su sudbonosno "da" po drugi put na raskošnoj ceremoniji na Affleckovom imanju u Riceborou u saveznoj državi Georgiji ove subote, piše Page Six.

Zaljubljeni glumac i pjevačica, koji su se prvi put vjenčali u Las Vegasu prošlog mjeseca, pozvali su holivudske kolege poput Matta Damona i Jimmyja Kimmela, agenta za talente Patricka Hitesella, australske manekenke Pie Miller te zvijezda serijala “Jay and Silent Bob” Kevina Smitha i Jasona Mewesa.

Naime, Damon se u petak uputio privatnim avionom u Georgiju sa suprugom Lucianom Barroso, dok se Affleckov mlađi brat, Casey, i bivša supruga, Jennifer Garner, nisu pojavili na trodnevnom događaju, unatoč tome što su pozvani.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Unutar prostora namijenjenog za ceremoniju, neonski nastpis “Gospodin i gospođa Affleck” krasio je jedan zid, dok je na podu postavljeno nekoliko drvenih ploča s natpisima poput “Ljubav se uvijek nada i uvijek čuva”, “Ljubav nikad ne iznevjeri” i “Ljubav uvijek štiti, uvijek vjeruje”.

Pia Miller je tijekom noći podijelila niz isječaka na svom Instagram profilu, uključujući zadivljujući vatromet i kratki video sebe na plesnom podiju.

Vjenčanje je čak poslužilo i kao ponovno okupljanje Mewesa i Smitha, koji su pozirali sa svojim suprugama, Jordan Monsanto i Jennifer Schwalbach Smith.

Novopečeni je bračni par čak i podijelio čokolade s inicijalima "J & B" ljudima koji su odsjedali u obližnjim hotelima, tvrdi anonimni izvor za "tračerski" Instagram račun DeuxMoi.

- Puno vam hvala što ste našu proslavu svadbenog vikenda učinili tako posebnom - pisalo je u poruci koja je došla uz bombone.

- Slatki snovi. J & B - stajalo je u potpisu.

Podsjetimo, Affleckovi su prvi put rekli "da" na skromnoj ceremoniji u Las Vegasu u srpnju nakon što su dobili dozvolu za vjenčanje od okruga Clark u Nevadi. Sljedećeg dana, Lopez je otvorila svoj bilten “On The JLo” kako bi s obožavateljima podijelila detalje oko velikog dana.

- Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja - rekla je glumica.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi zajedno na istom putu do svjetske prijestolnice vjenčanja - podijelila je detalje.

- Iza nas su se dva muškarca držala za ruke. Ispred nas, mladi par koji je prešao tri sata vožnje od Victorvillea zbog drugog rođendana svoje kćeri. Svi mi želimo isto - da nas svijet prepozna kao partnere i da svijetu izjavimo svoju ljubav kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka - nastavila je.

Zanimljivo je da je Afflecka Jennifer upoznala još 2001. na snimanju njihova filma "Gigli", dok je Lopez još bila u braku sa svojim drugim suprugom, Crisom Juddom. Naime, Affleck ju je prvi put zaprosio 2002. godine, no nažalost, nikada nisu uspjeli ozakoniti svoju vezu. Par se zatim ponovno ujedinio 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:07