HIT REAKCIJE

Vlasnik najvećeg penisa šokirao TV voditelje u emisiji uživo: ‘Evo vam ga, da ne morate više zamišljati‘

Reakcije voditelja nakon što su vidjeli najveći ‘ponos‘ postale su hit na društvenim mrežama!

Reakcije voditelja na najveći penis na svijetu

 Screenshot Youtube

Jonah Falcon, čovjek koji tvrdi da ima najveći penis na svijetu, gostovao je u emisiji "This Morning" kod voditelja Phillipa Schofielda i Josie Gibson.

Falcon, koji se pohvalio da njegov 'ponos' ima nešto malo više od 34 centimetra u erekciji, šokirao je voditelje kad im je odlučio pokazati eksplicitnu fotografiju svog penisa uživo tijekom emisije.

Voditelji su njegov 'ponos' pokušali opisati gledateljima uspoređujući njegovu veličinu sa svakojakim stvarima, poput patlidžana.

No nitko nije bio spreman na trenutak kada se Falcon ustao i pokazao im svoj pravi penis na ekranu mobitela. Urnebesne reakcije voditelja postale su hit na društvenim mrežama, a neki su gledatelji ovaj potez ocijenili smiješnim, dok su drugi smatrali da je to bilo poprilično neukusno i čudno.

"Ovo je samo za vas, da ne morate više zamišljati", rekao je Falcon voditeljima, koji su se poprilično šokirali viđenim.

Falcon je priznao da mu je njegov penis pomogao da dospije u krevet nekih slavnih osoba s A-liste i dobitnica Oscara, ali i da mu je priredio neugodnost u zračnoj luci kad su ga članovi osiguranja zaustavili i pretresli jer su posumnjali da u hlačama skriva eksplozivnu napravu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 07:56