TKO JE DARIJA KISIĆ?

Vodila je Srbiju kroz pandemiju, postala Vučićeva ministrica, a sada je procurila njezina tajna iz privatnog života

Početkom prošle godine njezin ljubavni život ponovno se našao u fokusu javnosti

Darija Kisić Tepavčević

 Cropix

O privatnom životu srbijanske ministrice za brigu o obitelji i demografiju Dariji Kisić malo toga se zna, a u njezinoj službenoj biografiji kao ime supružnika spominje se Vladimir Tepavčević.

Kako prenosi Nova.rs, Darija Kisić u nekom se trenutku diskretno razvela i zna se da ima 18-godišnju kćer Tinu. Početkom prošle godine njezin ljubavni život ponovno se našao u fokusu javnosti nakon što se, ruku pod ruku, pojavila s novim partnerom. Riječ je o glavnom uredniku televizije B92 Draganu Karadžiću.

Karadžić je rođen 1957. godine, ima dvije diplome - onu Pravnog fakulteta u Novom Sadu te Fakulteta za poslovni menadžment u Baru. Iza sebe ima više od 25 godina menadžerskog iskustva u radu na televiziji, a posebno se bavi domaćim i stranim TV tržištima, posebno Azije i Kine, te je upoznat s načinom rada i funkcioniranja velikih televizijskih sistema.

image

Darija Kisić Tepavčević

Tom Dubravec/Cropix

Navodno je i reorganizirao Treći kanal gdje se borio protiv šunda i turbo folka. Podržavao je beogradsku rock scenu i zalagao se za ‘politički pluralizam‘.

Bio je kandidat za generalnog direktora RTS-a 2015., a onda je početkom ožujka 2019. postavljen za glavnog i odgovornog urednika televizije O2 i Play radija.

Iako je velik dio svoje karijere proveo u medijima, Karadžić se ne eksponira previše u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:30