NAJGORA ŠALA OSCARA

Voditelj izvrijeđao Roberta Downeya Jr., aludirao da je narkoman: ‘Je l‘ ti penis u obliku pravokutnika?‘

Glumac je u publici dodirnuo nos, a Jimmy Kimmel odmah ga je bocnuo zbog problema s ovisnošću u prošlosti. Zamjerio se i Emmi Stone

Jimmy Kimmel i Robert Downey Jr.

 /Afp

Jimmy Kimmel nije se, sudeći po reakcijama, baš proslavio u ulozi voditelja na sinoćnjim Oscarima, a trenutak o kojem će se dugo pričati njegova je neslana šala na račun Roberta Downeya Jr. koji je kući otišao s Oscarom za najbolju mušku sporednu ulogu.

Naime, u uvodnom monologu Kimmel je komentirao Downeyjevu gestu kad je glumac u publici dotaknuo vlastiti nos, aludirajući da je nešto ‘šmrkao‘.

Poznato je da je Downey u prošlosti imao problema s ovisnošću, a Kimmelova šala koja u slobodnom prijevodu znači: ‘jesi li se ti to ‘popravio‘, nije dobro sjela ni glumcu ni njegovim kolegama.

- Ali pogledajte ga, toliko je zgodan, toliko talentiran, a osvojio je sve nagrade koje je mogao. Jel ti to u džepu papir s govorom zahvale ili imaš penis u obliku pravokutnika, nastavio je Kimmel na zgražanje dijela publike.

Downey na šale nije reagirao već je zadržao kameno lice.

Voditelj se zamjerio i Emmi Stone komentirajući njene scene seksa u ‘Ubogim stvorenjima‘ kazavši da nema puno kadrova iz filma koje smiju pokazati u izravnom prijenosu.

image

Emma Stone

Patrick T. Fallon/Afp

Kamera je snimila reakciju glumice koja je, čini se, za Kimmela rekla: ‘šu***‘. Njenu reakciju pogledajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:56