SVIMA JE LAGALA

Voditelj restorana razotkrio slavnu Kosovarku: ‘Ponudila mi je 5000 funti za zabavu!‘

Pjevačica također nije htjela da joj gosti budu snimljeni pa je voditelj, koji je u međuvremenu dobio otkaz, isključio sigurnosne kamere
Rita Ora
 Timmie/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Popularna pjevačica Rita Ora u studenome prošle godine izazvala je neviđeni skandal kad je u luksuznom restoranu Casa Cruz u Notting Hillu u Londonu organizirala proslavu povodom svog 30. rođendana. Britanska javnost bila je izvan sebe - dok su "obični" ljudi bili u lockdownu zbog pandemije koronavirusa, glazbenica je tulumarila s društvom i kršila zakon.

Policija je izvršila raciju i u restoranu, koji je trebao biti zatvoren, zatekla 30-ak ljudi.

Nakon što se suočila s brojnim kritikama i osudama na društvenim mrežama, posramljena Rita na Instagramu je objavila javnu ispriku: "Pogrešno sam procijenila da izlazimo iz karantene, odluka o zabavi bila je ishitrena i neizmjerno mi je žao zbog kršenja pravila. S obzirom na ograničenja, shvaćam koliko su ti postupci bili neodgovorni i za njih preuzimam punu odgovornost".

No čini se kako njezina isprika ipak nije bila iskrena. Kako piše The Mirror, Scottie Bhattarai, voditelj restorana u kojem je slavna pjevačica slavila rođendan, policiji je ispričao da mu je Ritin tim nudio 5000 funti kako bi prekršio covid pravila i organizirao ilegalan tulum, ali nikakva uplata tad mu nije bila izvršena.

- Prvotni plan bio je da će u lokal doći samo sedmero ljudi, ali do 21 sat pojavilo ih se 20-ak - otkrio je Bhattarai.

Prema policijskom izvješću, Orino osiguranje nije željelo da uzvanici zabave budu snimljeni pa je voditelj restorana u vremenskom periodu od 18 do 18.30 sati isključio sigurnosne kamere. Scottie Bhattarai u međuvremenu je dobio otkaz, a glazbenica se još nije izjasnila o novim detaljima ovoga slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:00