S CAROLINE NEMA ŠALE

VODITELJICA HIT SHOWA PRETUKLA DEČKA U žaru borbe razrezala ruku na razbijeno staklo, on vikao policiji: 'Bio sam normalan sve dok je nisam upoznao!'

 
Caroline Flack
 Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Engleska radijska i TV zvijezda Caroline Flack (40) uhićena je nakon što je 12. prosinca fizički napala vlastita dečka, modela i tenisača Lewisa Burtona (27), s kojim je u vezi od srpnja ove godine.

Londonska policija privela je voditeljicu popularnog reality showa "Love Island", a pred sucem će se, doznaje se, morati pojaviti već 23. prosinca, objavio je Sky News.

Kako piše Daily Mail, Caroline i Lewis posvađali su se i potukli u njihovu zajedničkom domu u Londonu, a Flack je "u žaru borbe čak razrezala ruku na razbijeno staklo zbog čega je završila u bolnici".

View this post on Instagram

You can leave your hat on ... @mrlewisburton

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

- Gospodin Burton vrlo je uznemiren i posramljen... Ovdje je riječ o razmirici između dvoje ljudi koji se vole. Nažalost, njihovi problemi su eskalirali i završili pod povećalom javnosti... Lewis nije prijavio Caroline niti to namjerava učiniti, on samo želi da sve između njih bude kao prije - otkrio je prijatelj para.

Susjedi koji su svjedočili uhićenju engleske voditeljice tvrde da je njezin dečko policajcima koji su je odvodili vikao: "Stari, ja sam bio normalan sve dok je nisam upoznao!".

Temperamentna plavuša početkom siječnja 2020. trebala je otputovati u Južnoafričku Republiku gdje će se snimati nova sezona showa "Love Island", ali sad je sve ostalo "visjeti u zraku" zbog njezina suđenja zbog premlaćivanja partnera.

Inače, Caroline je svojedobno bila u vezi s pjevačem Harryjem Stylesom, a povezivali su je i s princem Harryjem, glazbenikom Ollyjem Mursom te ragbijašem Dannyjem Ciprianijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:20