S PIPPOM U LOŽI

VOJVOTKINJE ZAJEDNO U WIMBLEDONU Razmirice su ostavile iza sebe: Bile su posve opuštene, nisu se prestajale smijati, Kate u haljini od 17 tisuća kuna

 
 Profimedia, Press Association

Nakon devet mjeseci tračeva i nagađanja da im je odnos katastrofalan i da se kraljevske šogorice nikako ne podnose te da ne mogu naći zajednički jezik, Meghan Markle i Kate Middleton odlučile su pokazati da tabloidi i zlobnici ne mogu biti više u krivu.

Vojvotkinja od Cambridgea, njezina sestra Pippa i vojvotkinja od Sussexa stigle su u Wimbledon u subotu bodriti Serenu Williams. Sve tri djelovale su posve opušteno, zezale se i smijale, a nije nedostajalo ni grimasa ovisno o događajima na teniskom terenu.

Ovo je drugi put u tjedan dana da se šogorice druže i zajedno izlaze u javnost. Obje su u srijedu došle podržati svoje muževe na polo utakmici i obje su na događaj povele djecu.

Kate je ovom prilikom zablistala u zelenoj Dolce & Gabbana haljini srednje dužine koju je nosila prije tri godine na turneji po Kanadi, a koja stoji gotovo 18.000 kuna. Stajling je upotpunila bež torbicom istog dizajnera.

FOTOGALERIJA: Meghan, Kate i Pippa u Wimbledonu

Meghan ovaj put nije prekršila pravila odijevanja i traperice je ostavila kod kuće. Za teniski je događaj odabrala bijelu košulju koju je kombinirala s prekrasnom plisiranom Hugo Boss suknjom od oko 3.000 kuna. Bijela suknja se isticala plavo-crnim detaljima.

Pippa je bila elegantna u laganoj plavo-bijeloj haljini s volanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:22