BRINUT ĆE SE O NJOJ

Voljeni pas preminulog pjevača sad je u dobrim rukama: ‘Zeldu smo pronašli pored njegova tijela, bila je u šoku‘

Aaron Carter pronađen je mrtav u kadi, a pored njega stajao je njegov uplašeni pas

Melanie, Aaron i Zelda

 Instagram/

Ranije ovog mjeseca, pjevač Aaron Carter pronađen je mrtav u svom stanu, a prema izvještajima medija, pokraj njega bio je njegov pas. Mnogi su se pitali što će sada biti s njim, a strani mediji navode kako su sestra njegove djevojke Melanie Martin, Jennifer Martin i njezin zaručnik Max uzeli psa dan nakon Carterove tragične smrti. Par je rekao da će se oni brinuti o Zeldi zbog toga što Melanie trenutačno prolazi kroz teško razdoblje.

- Činilo se da je Zelda bila u šoku kad je pronađena, ponašala se nervozno i uplašena - rekao je par dodajući da joj je sada puno bolje. Carter je imao i drugog psa po imenu Karma. TMZ izvještava da ona nije bila toliko potresena kao Zelda te da se nalazi u domu jedne od Jenniferinih kolegica.

Nosio se s teškim dijagnozama

Ranije ovog tjedna, Carterov bivši menadžer, Taylor Helgeson, rekao je za Page Six da je cyberbullying "slomio pjevača".

- Nanijelo mu je puno psihološke štete - rekao je Helgeson. Nadalje, ispričao je da Aaron nije uspio riješiti stvari sa svojim starijim bratom, Nickom Carterom, nakon njihove višegodišnje javne svađe.

image

Aaron Carter

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

- Znam da su imali planove da se ponovo pomire, ne znam točno kada, ali znam da su htjeli – rekao je bivši menadžer.

Aaron je pronađen u beživotnom stanju u kadi u svom domu u Kaliforniji. Pjevač je imao nekoliko dijagnoza, poremećaj višestruke osobnosti, shizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala. Danima se govorilo o tome što je zapravo uzrok prerane smrti, a policija tvrdi da je sada pronašla dokaze da je bio ovisan o udisanju komprimiranog zraka. Prema stranim medijima u njegovom su domu pronađene brojne prazne limenke komprimiranog zraka kao i gomile bočica pilula i lijekova koji se inače izdaju na recept.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:18