PROPUŠTENA PRILIKA

Vozač Formule 1 otkrio da je trebao glumiti u ‘Top Gunu‘: ‘Požalio sam, morao sam reći ne‘

‘Stari, ako ikada budeš radio ‘Top Gun 2‘, bit ću čak i domar. Samo me pusti da budem u njemu‘, kazao je Lewis Hamilton svom prijatelju

Lewis Hamilton

 Dppi/Afp/Profimedia/Dppi/afp/profimedia

Lewis Hamilton, poznati vozač Formule 1, otkrio je da mu je 2022. ponuđena uloga u filmu "Top Gun: Maverick" zahvaljujući njegovom prijateljstvu s Tomom Cruiseom, prenosi Daily Mail. Nastavak legendarnog filma iz 1986. zaradio je 1,496 milijardi dolara diljem svijeta i mnogi ga smatraju zaslužnim za izvlačenje Hollywooda iz financijske rupe koju je stvorila pandemija.

Ipak, zbog rasporeda vozača Formule 1, morao je odbiti ulogu. Sada, prenose mediji, Hamilton žali za propuštenom prilikom. Priznao je i da je molio za ulogu u filmu godinama prije početka glavnog snimanja, otkada je Cruise prvi put spomenuo mogućnost potencijalnog nastavka.

image

Tom Cruise

Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

"Rekao sam: ‘Stari, ako ikada budeš radio ‘Top Gun 2‘, bit ću čak i domar. Samo me pusti da budem u njemu‘", prisjetio se Hamilton. Iako nema glumačkog iskustva, holivudska ga je zvijezda upoznala s redateljem filma, Josephom Kosinskim, ali Hamilton je ubrzo shvatio da se ne može posvetiti ulozi.

"Prvo, nisam čak ni imao sat glume i ne želim biti taj koji će iznevjeriti ovaj film. A kao drugo, jednostavno nisam imao vremena posvetiti se tome. Sjećam se da sam morao reći ne Joeu i Tomu — i to mi je slomilo srce", kazao je vozač Formule 1. "‘A onda sam požalio, naravno, kad su mi prikazali film jer to sam mogao biti ja", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:40