NAKON 10 GODINA

Vraćaju se Spajsice, ali samo zbog jednog značajnog razloga: ‘Geri ih je sve pozvala, čak i Victoriju...‘

Svih pet djevojaka otpjevat će zajedno kako nagađa The Sun, hit ‘Wannabe‘ na raskošnoj proslavi 50. godina svoje kolegice

Spice Girls

 David Allen/Newscom/Profimedia

Spice Girls, najuspješnija ženska grupa svih vremena okupit će se prvi puta nakon deset godina i to zbog 50. rođendana Geri Horner.

Ginger Spice prva je među Spajsicama koja će proslaviti pola stoljeća života, a kako piše The Sun na raskošnu proslavu 17. rujna pozvala je Emmu Bunton, Mel B, Mel C i Victoriju Beckham.

Geri, udana za šefa tima Formule 1 Red Bulla Christiana Hornera, navodno planira održati kratak govor prije nego što pozove kvartet na pozornicu da joj se pridruže u izvedbi jedne od njihovih uspješnih pjesama.

Bit će to prvi put da su sve zajedno na pozornici od ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

"Bit će to nevjerojatna noć, a tema je bezvremenska elegancija. Na proslavi će biti puno slavnih prijatelja bračnog para i što je uzbudljivo, Geri poziva sve Spajsice - uključujući Victoriju. Održava se u dvorcu u Oxfordshireu koji je, prikladno, samo nekoliko koraka od dvorca Cotswolds Davida i Victorije. Djevojke jedva čekaju ponovno okupljanje i plan je da otpjevaju ‘Happy Birthday‘, a onda se ustanu i na pozornici se pridruže Geri u izvedbi pjesme, koja će vjerojatno biti hit ‘Wannabe‘. Velika je stvar što prva od njih slavi 50 godina i sve žele obilježiti tu prigodu u stilu, a ponovno okupljanje nakon desetljeća čini se savršenim trenutkom", ispričao je prijatelj obitelji Horner The Sunu.

Inače, Spice Girls okupile su se i 2017. na svjetskoj turneji - ali bez Posh, koja se isključila kako bi se mogla koncentrirati na svoje modno carstvo.

Grupa osnovana 1994. godine, prodala je više od 100 milijuna ploča, što ih čini najuspješnijim djevojačkim bendom svih vremena.

Ostale članice također su blizu 50 - pjevačice Mel C i Posh imaju 48 godina, Mel B je 47, dok je radijska voditeljica Baby Spice Emma najmlađa s 46 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:06