SHRVANA JE

'VRATIO MI SE RAK, U ČETVRTOM JE STADIJU...' Zvijezda Beverly Hillsa otkrila nove potresne vijesti: 'Ima dana kad se pitam - zašto baš ja?'

 LISA O'CONNOR / AFP

"Rak dojke mi se vratio i u četvrtoj je fazi", podijelila je s gledateljima ABC Newsa potresne vijesti Shannen Doherty, prenosi magazin People.

Hollywoodska glumica poznata po ulozi Brende Walsh u kultnom "Beverly Hillsu" s rakom se bori još od 2015. godine kad joj je prvi put dijagnosticiran.

No, 48-godišnjakinja se, nakon faze remisije, ponovno s bolešću bori zadnjih godinu dana. "Bilo je pitanje vremena kad će informacija procuriti u javnost", rekla je otvoreno i sama potvrdivši ono najgore.

Vijest ju je, kako kaže, shrvala. Zatekla ju je na snimanju novih epizoda serije koja ju je proslavila.

"Jako mi je teško. Ima dana kad se pitam: 'Zašto ja', a ima i onih kada jednostavno prihvatim bolest jer tko drugi zaslužuje ovo. Najveća briga mi je bila kako to ponovno reći majci i suprugu", rekla je Shannen.

Prije samo tri mjeseca u intervjuu je otrkila kako je, kad je zdravlje u pitanju, ekstremno oprezna. U razgovoru je priznala i da se nikada nije osjećala ranjivije.

"Naviknula sam da uvijek moram biti najjača, ali tijekom bolesti pali su svi moji zidovi. Imala sam vremena pogledati se i shvatiti da sam dobra osoba i da ne trebam biti toliko stroga prema sebi", rekla je tada.

Shannen nije željela spominjati bolest zbog smrti kolege iz serije Lukea Perryja prošle godine.

"Bilo je jako čudno jer je meni dijagnosticiran rak i onda netko tebi blizak, tko se činio sasvim zdrav, umre. Bilo je šokantno", otkrila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:58