KONAČNO SRETNA

Vrijeđali su je i ismijavali, a sada zvijezdu ‘Seksa i grada‘ hvale zbog prirodnog izgleda: ‘Moj Bože, boginja!‘

Fotografiju je podijelila na svom Instagram profilu, a nastala je tijekom odmora u Keniji

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis uslikane za vrijeme dolaska na privatnu zabavu slavljenja ”Sex i grad 25 godina”

 Jose Perez/instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Jose Perez/instarimages.com/instar Images/profimedia

Zvijezda serije ‘Seks i grad‘ Kristin Davis (59) često je bila meta kritika zbog svog ‘plastičnog‘ izgleda, a brojni obožavatelji ove popularne serije nemilosrdno su je ismijavali zbog fotografija njezinog natečenog lica i korekcija koje je radila.

No, sada je Charlotte iz ‘Seksa i grada‘ ugodno iznenadila mnoge i pokazala svoju prirodnu ljepotu bez trunke šminke na licu. Fotografiju je podijelila na svom Instagram profilu, a nastala je tijekom odmora u Keniji.

Njezine smeđe kovrče padaju joj preko ramena dok pozira u košulji boje breskve.

"Još osjećam jet lag, ali ova kenijska frizura je bila vrijedna toga", napisala je u opisu fotografije i prisjetila se svog putovanja na kojemu je, očito, uživala. Obožavatelji su joj ubrzo počeli u komentare pisati da izgleda lijepo i prirodno.

image

Kristin Davis bez make upa

Instagram/kristin Davis/

"Moj Bože", napisao je jedan obožavatelj i dodao emoji srca, dok joj je drugi poslao vatrice i srca te kratko poručio: "boginja."

Glumičino lice izgledalo je mršavije i manje natečeno nego prije. Glumica se nedavno osvrnula na alergijsku reakciju koju je dobila zbog korištenja filera na licu te je priznala da je plakala zbog toga.

"Morala sam otopiti filere i zbog toga su me nemilosrdno ismijavali. A ja sam lila suze zbog toga. Bilo mi je to jako stresno", rekla je za The Telegraph prošlog ljeta i priznala da je korigirala usne, no rezultati nisu bili onakvi kakve je očekivala.

image

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon u seriji ‘Seks i grad‘

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

"Dugo mi nitko nije rekao da ne izgledaju dobro", dodala je i nastavila: "Srećom, imam dobre prijatelje koji su mi na kraju rekli da su primijetili da se ne smiješim sebi u ogledalu. Pa tko se smiješi samome sebi u ogledalu? Ludi neki ljudi."

Slavna glumica također je dodala da je bilo izazovno prihvatiti promjene koje su se događale na njezinu licu i tijelu zbog procesa starenja, a to je osobito izazovno u društvu i industriji koja cijeni mladolikost.

"Izazov je sjetiti se da ne morate izgledati tako. Internet to želi od vas, ali istovremeno i ne želi. To su sve neka sukobljena stajališta", objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 09:50