TRÈS CHIC

Vrijedilo ga je čekati: Tri dana partyja za premijeru dugoočekivanog nastavka ‘Top Guna‘ u hrvatskim kinima

Film stiže u distribuciji Blitza, a premijerne večeri održat će se od 26. do 28. svibnja u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema

Tom Cruise

 Scott Garfield/Promo

U cijelom svijetu je ekstaza zbog konačnog dolaska u kina "Top Gun: Maverick", nastavka velike filmske uspješnice iz 80-ih. Na drugi dio "Top Guna", koji je vinuo Tom Cruisea među najveće glumačke zvijezde, čekalo se čak 36 godina, a dolazak u kina na kraju mu je usporila i pandemija korone.

Sudeći po svečanim premijerama diljem svijeta, od one na Filmskom festivalu u Cannesu do londonske koju nisu željeli propustiti ni vojvoda ni vojvotkinja od Cambridgea, drugi dio postao je hit i prije no što je stigao na redovni kino program. Zato i ne čudi da su u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema odlučili napraviti trodnevni event za povratak u kina pilota Petea "Mavericka" Mitchella kojeg je ponovno utjelovio Tom Cruise.

image

Top Gun

Blitz Promo

Film stiže u distribuciji Blitza, a Très Chic večeri uz premijeru filma održat će se od 26. do 28. svibnja. Organiziran je i panel za sve zainteresirane na temu "Žene u zrakoplovstvu, mogućnosti i izazov" s početkom u 19.20 sati, kojem će se pridružiti gošće s bogatim pilotskim iskustvom, a ljubitelji motora i ovog filma, uživo će moći vidjeti fantastičnu repliku Cruisevog motora iz prvog Top Gun-a; Kawasaki GPZ 900R Ninja.

Pored toga, organiziran je i party na kojem će nastupiti poznati DJ-i; 26. svibnja Filip Jelaš, 27. svibnja Stanko Bondža i 28. svibnja Ozren Kanceljak.

image

Tom Cruise u 'Top Gunu'

Scott Garfield/Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:08