UZAVRELE STRASTI

Vruća akcija repera i nove djevojke na plaži usred bijelog dana. Nisu ih omeli ni paparazzi

Tko bi rekao da je reper P. Diddy tako romantičan pa je svoju novu djevojku poveo na spoj na plažu
 Astro/mega/The Mega Agency/Profimedia

Tko bi rekao da je reper P. Diddy tako romantičan pa je skupio dekicu, kupaće gaće, šiltericu i zlatni lanac i poveo svoju novu djevojku na spoj na plažu.

Paparazzi su uhvatili američkog repera i glazbenog producenta Seana Combsa (50) poznatijeg kao Diddyja kako se na plaži u Malibuu kako se ljubi s manekenkom Tinom Louise.

image
Astro/mega/The Mega Agency/Profimedia

Reper, koji je dosad osvojio tri Grammyja, za romantičan susret na plaži odjenuo je sve bijelo, što se i preporučuje kada satima ležite na plaži, a 39-godišnja australska manekenka pokazala svoju figuru i tetovaže u sitnom bikiniju s printom banane.

image
Astro/mega/The Mega Agency/Profimedia

Nije to bio običan spoj, Diddy i Tina se očito već dosta dobro poznaju, jer nije dugo trebalo da im uzavru strasti.

Počeli su se ljubiti, a onda, na trenutak su zaboravili da su na plaži, na javnom mjestu, pa je, na radost paparazza, počelo intenzivno šlatanje. Nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog.

image
Astro/mega/The Mega Agency/Profimedia

A onda su uočili fotografe. No, nije ih ni to spriječilo da nastave s akcijom. Diddy je uhvatio dekicu i pokrio ih preko glave kako bi dobili mrvicu intime.

image
Astro/mega/The Mega Agency/Profimedia

Na kraju, ipak i najvećim ljubavnicima treba odmor, pa su teškom mukom odvojili usne i uputili se u šetnju plažom.

Page Six kontaktirao je zaljubljene golupčiće, no nisu imali komentara.

Tinu se dosad povezivalo s glumcem Brianom Austinom Greenom. U srpnju su zajedno bili na ručku, a početkom rujna su zajedno proveli dan na plaži.

image
Sean Diddy Combs
Steve Marcus

Diddy, koji je prije godinu dana podnio zahtjev za legalnu promjenu imena u Sean Love Combs, lani je navodno bio u vezi s Lori Harvey, pokćerkom poznatog glumca i voditelja Stevea Harveya, a ranije je dugo godina bio s nakon prekida s dugogodišnjom ljubavi Cassie Venturom, modelom i kantautoricom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 15:17