IMA NOVU DJEVOJKU

Vruća snimka s ulica Tokija: Harry Styles uhvaćen u klinču s najljepšom ženom svijeta, kiša ih nije omela

Rocker je na turneji po Japanu, a vijesti će rastužiti njegovu bivšu Oliviju Wilde koja je zbog njega ostavila supruga Jasona Sudekisa

Harry Styles

 Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Danas nije dobar dan za Oliviju Wilde, jer tabloide diljem svijeta preplavila je vruća vijest iz Tokija- Harry Styles ima novu djevojku.

I to ni više ni manje jednu od najljepših žena na planeti, jer uhvaćen je kako se na ulicama Tokija strastveno ljubi s Emily Ratajkowski (31). Nastavlja se tako ljubavna drama koja je započela dramatičnim raskidom veze između Jasona Sudeikisa i Wildeove (39) koja je glumca ostavila baš zbog Stylesa (29), a nakon silnih svađa, okršaja i drame Styles i ona su se na kraju razišli.

image

Emily Ratajkowski

Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Dogodilo se to prije samo par mjeseci, ali po onom dobro poznatom receptu: ‘razdvojio nas posao, ostali smo prijatelji i vidjet ćemo što budućnost nosi‘.

A budućnost je čini stigla i nema dobrih vijesti za glumicu i redateljicu filma ‘Don‘t Worry Darling‘ na setu kojeg se s rock zvijezdom i spojila.

Ratajkowski je također svježe razvedena, prije šest mjeseci je naime ostavila supruga Sebastiana Beara- McClarda i to odmah čim je rodila zajedničko dijete jer ju je on više puta prevario.

image

Harry Styles

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Otada je viđana s Bradom Pittom, komičarem Peteom Davidsonom i brojnim drugim muškarcima, a veza sa Stylesom je očito svježa. Fotografije i video strastvenog poljupca donosi Daily Mail.

Za to vrijeme Wilde i Sudeikis u Los Angelesu pokušavaju popraviti svoj odnos koji su satrli u komadiće. Nakon tračeva da se on čak bacao pred njen auto kako bi ju zaustavio da otiđe Stylesu i kontroverzne scene u kojoj joj je na pozornici uručio papire za skrbništvo, bivši par je uhvaćen na utakmici njihovog zajedničkog sina.

image

Olivia Wilde

Kad je utakmica završila čak su se i nježno zagrlili ali nejasno je pokušavaju li se pomiriti ili je riječ o održavanju prijateljskog odnosa zbog djeteta.

Styles i Ratajkowski su u Japanu jer je rocker usred svoje turneje, a da događaj koji je uhvatio netko od prolaznika s pametnim telefonom, bude još romantičniji, u tom je trenutku počela i kiša.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Frederic J.brown/Afp

A još u studenome lani na koncerte mu je umjesto Emily dolazila Wildeova i to sa svoje dvoje djece. Par je u vezi bio oko dvije godine.

Trenutno je nejasan i njen odnos sa Sudeikisom, jer dok zajedno brinu o djeci i javno se grle, na sudu je druga priča- Wilde tuži Jasona jer smatra da ju u parnici pokušava uzeti zadnji cent i ostaviti je u -bankrotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:17