NA TJEDNU MODE

Vrući dekolte i visoki prorez bivše Viktorijine ‘anđelice‘ zagrijali Milano: Okupljeni nisu znali gdje bi prvo gledali

Ljepotica se pojavila u uskoj, crnoj haljini i prozirnim crnim najlonkama, a svoje izdanje začinila je crvenim štiklama

Alessandra Ambrosio

 Profimedia/

Brazilska manekenka i bivša ‘anđelica‘ Victoria‘s Secreta Alessandra Ambrosio (42) plijenila je sve poglede na modnom događanju brenda Calzedonia u sklopu Tjedna mode u talijanskome Milanu. Ljepotica se pojavila u uskoj, crnoj haljini i prozirnim crnim najlonkama, a svoje tamno izdanje začinila je crvenim štiklama.

Ono što je privuklo najviše pažnje jest činjenica da je gornji dio haljine poput grudnjaka, s prozirnim dijelom na sredini, koji je otkrio njezin zavidno utegnuti trbuh dok je hodala crvenim tepihom.

image

Alessandra Ambrosio

Agostino Fabio/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Agostino Fabio/mega/the Mega Agency/profimedia

Majka dvoje djece pokazala je i dugački prorez koji je sezao sve do bedra, što joj je omogućilo da istakne jednu od svojih dugih nogu tijekom glamuroznog izlaska, a prorez je dodatno naglašen crvenim ukrasom nalik cvijetu, koji je uskladila s crvenim, lakiranim štiklama.

image

Alessandra Ambrosio

Agostino Fabio/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Agostino Fabio/mega/the Mega Agency/profimedia

Ambrosio je poznata po brojnim suradnjama s najpoznatijim modnim kućama poput Guccija, Dolce & Gabbane, Prade, Chanela, Givenchyja i Moschina. S bivšim suprugom, fotografom i dizajnerom Jamiejem Mazurom ima dvoje djece - kćer Anju Louise i sina Noaha Phoenixa.

Calzedonia je inače talijanska tvrtka u čijoj se ponudi nalaze čarape, tajice, hulahopke i odjeća za kupanje, a osnovao ju je 1986. Sandro Veronesi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:31