ATRAKCIJA NA PLAŽI

‘Vrući‘ editorijal seksi modela: Mama se isprva jako ljutila, sad samo kaže: ‘Joy je opet gola!‘

Roditelji su mi jako pobožni. Išla sam u crkvu i nisam smjela nositi suknje iznad koljena. Danas su ponosni na mene, kaže Joy Corrigan
Joy Corrigan 
 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Joy Corrigan ovih dana napravila je pravu pomutnju na plaži u Newportu u Kaliforniji, gdje je snimala najnoviju kampanju za brend Lauren Layne Swim. Atraktivna plavuša savršenih tjelesnih proporcija pozirala je na pijesku u oskudnom kupaćem kostimu, zaigrala je i odbojku, a sve su s velikim zanimanjem pratili i paparazzi i slučajni prolaznici.

Ova 26-godišnjakinja surađivala je s modnom kućom Victoria's Secret, a okušala se i u glumi - tako se 2017. pojavila u filmu "Aftermath" s Arnoldom Schwarzeneggerom, a godinu dana kasnije snimila je i "Reprisal" s Bruceom Willisom.

image
Joy Corrigan
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

No njezinih skoro 700.000 pratitelja na Instagramu ipak je više voli vidjeti u ulozi modela, a lijepa Joy, na njihovo oduševljenje, kaže kako nema apsolutno nikakvih problema sa skidanjem pred kamerama.

- Volim biti seksi i volim pokazivati ​​kožu. Uvijek sam bila jako slobodoumna u vezi s time. Uostalom, jako se trudim kako bih imala ovakvo tijelo. Svaki moj editorijal zapravo je vrlo otmjen, nastojim vizualno dočarati ljepotu žene, to je moj cilj - izjavila je nedavno Joy za časopis Maxim.

image
Joy Corrigan
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Atraktivna manekenka odrasla je okružena životinjama na farmi u šumi u Sjevernoj Karolini kao jedno od desetero djece. Modni agenti otkrili su je u trgovačkom centru u gradu Raleighu kad joj je bilo samo 14 godina, no njezina stroga i religiozna obitelj isprva nije bila oduševljena odlukom da Joy postane model.

- Roditelji su mi jako pobožni. Morala sam ići u crkvu svake srijede i nedjelje i nisam smjela nositi suknje iznad koljena. Ali dio mene oduvijek je želio biti slobodan, htjela sam pokazati svijetu da mogu biti seksi. Mama je u početku bila jako ljuta, ali sad je ponosna na mene, svi su, sad samo kažu: 'Joy je opet gola!' - rekla je manekenka.

image
Joy Corrigan
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Srodnu dušu i ljubav svog života još nije pronašla, ali zna kakvog muškarca priželjkuje.

- Volim pametne i smiješne dečke, tipove koji će me izazvati, bilo da se radi o boksu, šahu ili trčanju. Ta natjecateljska strana baš mi je 'napeta', mislim da je jako atraktivna.

Ako me dečko može pobijediti u šahu, već smo uspješno prešli određenu razinu potencijalno dobrog odnosa - zaključila je Corrigan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:10